Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Közérdekű kereset a Budavár Tours ellen

2013. szeptember 18. - szerda 11:01

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) első fokon pert nyert a Budavár Tours Kft. ellen, a Fővárosi Törvényszék keddi ítéletében kimondta az OFE által kifogásolt szerződési feltétel érvénytelenségét - közölte az egyesület. A Budavár Tours szerint még nincs jogerős ítélet, az elsőfokú írásos ítéletet egyik fél sem kapta kézhez, ha azonban vesztenek, mindenképpen megfellebbezik.


Fokozott ellenőrzés a főváros frekventált területein

2013. június 25. - kedd 11:10

Fokozott bűnügyi, közrendvédelmi és idegenrendészeti ellenőrzést tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a főváros turisztikailag frekventált területein.


Inkább személyesen foglal szállást a magyar

2013. június 24. - hétfő 13:41

Magyarországon az online szállásfoglalás egyelőre kevésbé bevett szokás, a magyar internetezők 46 százalékára nem jellemző, hogy a világhálón foglalná le a szálláshelyét, míg 22 százalékuk mindig ezzel a lehetőséggel él - közölte a Kutatópont Kft. hétfőn az MTI-vel 1000 internetező körében májusban végzett, reprezentatív, online közvélemény-kutatásának megállapítását.


Csökkent az üzemanyag-turizmus

2012. április 19. - csütörtök 14:01

A március 1-jén bevezetett szigorítás eredményeként több mint 30 százalékkal esett vissza a magyar-ukrán határszakaszon keresztül a Magyarországra behozott üzemanyag mennyisége 2011 hasonló időszakához képest - közölte Suller György Attila, a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője csütörtökön az MTI-vel.


Felújítja a kormány a Tisza-tavat

2011. október 14. - péntek 14:31

A Tisza-tó létrejötte óta legátfogóbb és legnagyobb volumenű fejlesztésére kerül sor az elkövetkező években a kormány szerdai döntése nyomán; a 6,7 milliárdos beruházás öt megyére terjed ki, és 1,2 millió embert érint - jelentette be Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken Abádszalókon, az európai uniós támogatást élvező projektről tartott sajtótájékoztatón.


Mérgező szeszesitalok Törökországban

2011. július 01. - péntek 14:01

Metanollal mérgezett szeszesitalokat találtak Antalya dél-törökországi üdülőhely térségében is egy fokozott ellenőrzés során, amelyet azután rendeltek el, hogy öt orosz idegenvezető halt meg pancsolt alkoholtól egy másik üdülőközpont, Bodrum térségében.


Online utazástervező szolgáltatást indított a Malév

2011. június 27. - hétfő 11:21

Éves szinten százmilliós nagyságrendű többletbevételt vár a Malév új, online utazástervező szolgáltatásától, amellyel kiválasztható és lefoglalható az utas által megadott összeg, vagy más paraméterek alapján elérhető út, akár egy évre előre is - ismertette Berényi János, a Malév igazgatóságának elnöke az új szolgáltatást bemutató sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.


Újra látogatható a siklósi vár

2011. május 27. - péntek 12:01

Újra megnyílt a látogatók előtt az 1,6 milliárd forintból részlegesen felújított siklósi vár.


Hálókocsis vonat járhat Budapest és Isztambul között

2011. május 19. - csütörtök 10:31

A török államvasút és a MÁV-Start Zrt. jövő nyártól újraindíthatja a Budapest és Isztambul közötti vasúti közlekedést, erről a napokban állapodott meg a két vasúttársaság - közölte a MÁV-Start Zrt.


Kitiltották a nudistákat is Barcelona belvárosából

2011. május 02. - hétfő 13:01

Barcelona önkormányzata úgy döntött, véget vet a meztelenkedésnek: a jövőben 500 euróig (132 ezer forint) terjedő bírsággal sújthatják a városban fürdőruhában sétálókat és az erre fenntartott strandokról kimerészkedő nudistákat.

1 2 3


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés