Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Termékbemutatón bírságolt az adóhivatal

2011. november 23. - szerda 10:51

Egészségmegőrző és konyhai eszközöket forgalmazó cég termékbemutatóján büntettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-Alföldi Regionális Adó-főigazgatóságának ellenőrei; a társaság munkatársait félmillió forintra bírságolták, mivel a próbavásárláskor nem adtak nyugtát, és az egyik segítő feketén dolgozott.


Termékbemutatós visszaélésekre figyelmeztet a FEOSZ

2011. július 07. - csütörtök 16:11

Egyre több panasz érkezik a termékbemutatókra a szövetséghez, a fogyasztók a vállalkozások korántsem fogyasztóbarát magatartását kifogásolják - hívta fel a figyelmet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) csütörtökön.


Karácsonyi termékbemutató-dömping

2010. december 14. - kedd 13:21

A siker érdekében mindent bevetnek a termékbemutatók szervezői, újabban kötbért is kérnek a vásárlástól visszalépőktől. Jogtalanul.


Fogyasztóvédők a termékbemutatós buszokon

2010. október 07. - csütörtök 15:12

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) 2010-ben is ellenőrzi az árubemutatóval egybekötött termékértékesítési tevékenységet az elmúlt években beérkezett fogyasztói panaszok, kifogásolt szerződési feltételek, valamint az eddig lefolytatott vizsgálatok negatív tapasztalatai miatt - közölte a hatóság csütörtökön.


Kidobták a nyugdíjast a termékbemutatóról

2010. október 04. - hétfő 12:31

Fesztiválos, buszos túrára jelentkezett egy csanádapácai asszony, akit az ehhez kapcsolódó termékértékesítés közben kitessékeltek a programról. Silló Jánosné szerint minősíthetetlen szavak kíséretében kellett távoznia, miután ellenvéleményének adott hangot egy gyógyhatású portékáról.


Termékbemutató cégeket vizsgál az NFH

2010. augusztus 19. - csütörtök 09:31

Tízből kilenc árubemutatót szervező cégnél talált szabálytalanságokat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a cégek közül minden ötödik az APEH vizsgálatain is megbukott - ismerteti a csütörtöki Magyar Nemzet.


Kommentek

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés