Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Felvágott-felhozatal

2008. március 04. - kedd 14:55

A felvágottak egy 2002-es felmérés szerint a tíz leggyakrabban fogyasztott élelmiszerek között szerepelnek. A vásárlók 72%-a a pultból, kimérve veszi a felvágottat. A közép-árkategóriás sonkák, szalámik mellett a párizsi és az olcsóbb felvágottak is népszerűek.


Levesek porból

2008. február 11. - hétfő 18:45

Az instant vagy porlevesek igen népszerűek. Előnyük, hogy gyorsan és bárhol elkészíthetőek, csak forró víz kell hozzájuk. De vajon egészségesek is?


Platinától padlizsánliláig - hajfestékek

2008. január 22. - kedd 18:30

Ma minden második nő festi a haját, sőt sokan az otthoni hajfestés mellett döntenek. Nem mindegy azonban, hol, mennyiért, juthatnak hozzá jó minőségű hajfestékükhöz.


Sonkák házi tesztje

2008. január 10. - csütörtök 15:30

Nagyító alá került a sertés combját formázó, gömbölyded, füstölt, illatos húsféleség, és a csomagolt, szeletelt, rózsaszínű, főtt sonka.


Mérgező gyorséttermi adalékok

2008. január 09. - szerda 17:11

Hetvennyolc féle adalékanyagot tartalmaz egyetlen, a gyerekek körében is rendkívül népszerű gyorséttermi menü – állítja a The Independent című brit napilap.


Mi van a kenyérben?

2008. január 08. - kedd 09:31

A vásárlók többsége inkább választja a puffadt, alaktalan, olcsóbb kenyeret, mint a kisebb és drágább, ám minőségi terméket. Mindennek persze ára van: a felfújt cipók nem a jó minőségű alapanyag, hanem a bőségesen használt adalékanyagok miatt híznak hatalmasra. Melyek ezek?


Húskészítmények tartósítószerei

2007. december 30. - vasárnap 00:30

Az ünnepi asztalunkra kerülő húsételek alapanyagait gyakorta súlyos méregnek számító tartósítószerekkel kezelve vehetjük meg. Számba vettük a hús konzerválására használt szereket, és esetleges veszélyeiket.


Mitől bio egy termék?

2007. december 20. - csütörtök 15:40

A boltokban nemcsak bioélelmiszerekkel találkozhatunk, hanem „biomatraccal”, „biopárnával”, vagy épp „biokozmetikumokkal” is. Annak ellenére, hogy sok terméket kínálnak bio-címkével, az élelmiszereken és a natúrkozmetikumon kívül más termékek nem állnak jogszabályi védelem alatt.


Tények és tévhitek, avagy mennyire egészséges a higiénia?

2007. október 04. - csütörtök 16:57

Margarint fogyasszunk vagy vajat? Növeli a tojás a koleszterinszintet? Káros az egészségre, vagy mégsem? Sorjáznak a kérdések. Nincs könnyű helyzetben, aki megpróbál – korábbi étkezési szokásait feladva – egészségesebben táplálkozni, hiszen a tudomány új és újabb felfedezésekkel áll elő. A Kosár magazin a tisztázás szándékával a hitek és tévhitek rengetegében járt.

1 2 3


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés