Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Tejszín vs. növényi hab

2008. július 16. - szerda 11:41

A növényi hab a háztartásokból, sőt már a cukrászatokban is kiszorítja a tejszínt, pedig csupán látszólag hasonlítanak. Utánajártunk, mi a különbség a két alapanyag között.


Jégre tett tea

2008. július 10. - csütörtök 17:51

Egyre több jegesteát fogyasztunk, egymás után jelennek meg a piacon az újabb és újabb márkák. Vajon mennyi közük van a valódi teákhoz?


Családi jégkrémek - mit rejt a doboz?

2008. július 09. - szerda 15:51

A nyári melegben sokan várnak felüdülést a jégkrémektől. Cikkünkből kiderül, mire ügyeljünk dobozos jégkrémek vásárlásakor.


Élelmiszer-adalékok engedélyezéséről szavazott az EP

2008. július 09. - szerda 09:31

Az élelmiszer-adalékanyagok, az élelmiszeripari enzimek és az élelmiszer-aromaanyagok egységes engedélyezési eljárásáról szavazott kedden Strasbourgban az Európai Parlament (EP).


Veszélyes is lehet az ízesített ásványvíz

2008. július 08. - kedd 16:51

Hőség okozta szomjunkat leginkább ásványvízzel oltjuk. A boltokban egyre többször találkozunk ízesített vizekkel is. Kezdetben csak citromos volt kapható, de az ízek palettája folyamatosan szélesedik, málnástól a zöldalmás-licsis ízesítésűig. Vajon mennyire egészségesek ezek a nedűk?


A szalonna színe

2008. június 10. - kedd 16:07

Jól látható volt, hogy a füstös szín egy nagy átverés, a festékanyag beszivárgott a lágyabb részekbe, és a vágás széleinél az is láthatóvá vált, hogy milyen mélységig szívta magába a festéket.


Sminklemosók, arclemosók

2008. május 08. - csütörtök 15:55

A szaküzletek és hipermarketek polcain sminkünk vagy éppen a napi szennyeződések kíméletes eltávolítására készült arclemosók és arctisztítók széles választékát találjuk, pár száz forintostól a tízezres kategóriáig. Összetételüket vizsgálva úgy tűnik, az árkülönbségek leginkább a márka pozíciójából adódnak.


Ezer forintos ebédek tesztje

2008. április 17. - csütörtök 11:45

Milyen ebédet kaphatunk ezer forintért? Mindez mennyi kalóriát tartalmaz, és milyen arányban vannak jelen benne a szervezetünk számára hasznos, illetve ártalmas anyagok?


Cukrászdák titkai

2008. április 08. - kedd 15:45

A cukrászdák süteménykölteményeiről nagyanyánk konyhája juthat eszünkbe; friss tojással, befőttes- és lekvárosüvegekkel, gyümölcsöskosárral. Mindez azonban messze áll a valóságtól. Mit takarnak a sütemények hangzatos fantázianevei? Mit kapunk, ha megrendelünk egy ínycsiklandó krémest? Alábbiakban néhány – a legtöbb cukrászda által alkalmazott – trükköt ismertetünk olvasóinkkal.


Húsvéti sonkakörkép

2008. március 19. - szerda 16:10

Hatásosnak bizonyultak az elmúlt évek tavaszi sonka-botrányai. A hétvégén körbejárt élelmiszerboltok mindenütt magyar termékeket kínáltak, többnyire ünnepi, akciós áron.

1 2 3


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. február 18.

Hitelre van szüksége? Adunk mindenféle kölcsönt, például adóssághitel, üzleti kölcsön, o...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés