Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Tejszín vs. növényi hab

2008. július 16. - szerda 11:41

A növényi hab a háztartásokból, sőt már a cukrászatokban is kiszorítja a tejszínt, pedig csupán látszólag hasonlítanak. Utánajártunk, mi a különbség a két alapanyag között.


Jégre tett tea

2008. július 10. - csütörtök 17:51

Egyre több jegesteát fogyasztunk, egymás után jelennek meg a piacon az újabb és újabb márkák. Vajon mennyi közük van a valódi teákhoz?


Családi jégkrémek - mit rejt a doboz?

2008. július 09. - szerda 15:51

A nyári melegben sokan várnak felüdülést a jégkrémektől. Cikkünkből kiderül, mire ügyeljünk dobozos jégkrémek vásárlásakor.


Élelmiszer-adalékok engedélyezéséről szavazott az EP

2008. július 09. - szerda 09:31

Az élelmiszer-adalékanyagok, az élelmiszeripari enzimek és az élelmiszer-aromaanyagok egységes engedélyezési eljárásáról szavazott kedden Strasbourgban az Európai Parlament (EP).


Veszélyes is lehet az ízesített ásványvíz

2008. július 08. - kedd 16:51

Hőség okozta szomjunkat leginkább ásványvízzel oltjuk. A boltokban egyre többször találkozunk ízesített vizekkel is. Kezdetben csak citromos volt kapható, de az ízek palettája folyamatosan szélesedik, málnástól a zöldalmás-licsis ízesítésűig. Vajon mennyire egészségesek ezek a nedűk?


A szalonna színe

2008. június 10. - kedd 16:07

Jól látható volt, hogy a füstös szín egy nagy átverés, a festékanyag beszivárgott a lágyabb részekbe, és a vágás széleinél az is láthatóvá vált, hogy milyen mélységig szívta magába a festéket.


Sminklemosók, arclemosók

2008. május 08. - csütörtök 15:55

A szaküzletek és hipermarketek polcain sminkünk vagy éppen a napi szennyeződések kíméletes eltávolítására készült arclemosók és arctisztítók széles választékát találjuk, pár száz forintostól a tízezres kategóriáig. Összetételüket vizsgálva úgy tűnik, az árkülönbségek leginkább a márka pozíciójából adódnak.


Ezer forintos ebédek tesztje

2008. április 17. - csütörtök 11:45

Milyen ebédet kaphatunk ezer forintért? Mindez mennyi kalóriát tartalmaz, és milyen arányban vannak jelen benne a szervezetünk számára hasznos, illetve ártalmas anyagok?


Cukrászdák titkai

2008. április 08. - kedd 15:45

A cukrászdák süteménykölteményeiről nagyanyánk konyhája juthat eszünkbe; friss tojással, befőttes- és lekvárosüvegekkel, gyümölcsöskosárral. Mindez azonban messze áll a valóságtól. Mit takarnak a sütemények hangzatos fantázianevei? Mit kapunk, ha megrendelünk egy ínycsiklandó krémest? Alábbiakban néhány – a legtöbb cukrászda által alkalmazott – trükköt ismertetünk olvasóinkkal.


Húsvéti sonkakörkép

2008. március 19. - szerda 16:10

Hatásosnak bizonyultak az elmúlt évek tavaszi sonka-botrányai. A hétvégén körbejárt élelmiszerboltok mindenütt magyar termékeket kínáltak, többnyire ünnepi, akciós áron.

1 2 3


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés