Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Hogyan vegyünk biztonságos élelmiszert?

2009. december 17. - csütörtök 10:13

A legelső, amit a fogyasztók megfigyelnek, ha élelmiszert vásárolnak a csomagolás és az azon feltüntetett információk. Mit mondanak nekünk ezek az adatok?


Lekvár-titkok

2009. április 27. - hétfő 15:48

A háziról persze tudjuk, hogyan és mennyi gyümölcsből készült. A bolti lekvárokról már korántsem annyira, pedig ezek rajongótábora is jelentős. Nézzük, mire számíthatunk, ha a nagymama lekvárját nem igazi nagyiktól szerezzük be.


Ehetetlen a kenyerek fele Kárpátalján

2009. április 22. - szerda 17:33

Kárpátalján a megyei fogyasztóvédelmi hatóság megállapítása szerint a forgalmazott kenyerek csaknem fele ehetetlen.


Péksütemény - utcáról

2009. február 06. - péntek 14:55

Már nem is emlékszünk, mikor ettünk utoljára otthon készített kakaós csigát. Hát még arra, mikor vettünk igazi pékségben túróstáskát. A gyorséttermek mellett a gyorspékségek is rohanós mindennapjainkat szolgálják. Kérdés, megéri-e? Pékség-körkép.


Szabadon gyorsuló éttermek

2008. november 18. - kedd 08:55

Sajtburgerfüggők, hagymakarikaimádók és csirkeszárnyfalók tudják és hirdetik, hogy nemcsak a félperces kiszolgálásra vágyunk, de a gyorséttermi ízekre is. Kérdés, van-e választásunk abban, miképpen árthatunk magunknak tudatosan?


Besugározható a saláta Amerikában

2008. augusztus 22. - péntek 14:01

Engedélyezte az ionizáló sugárzás alkalmazását spenótra és salátára az Egyesült Államok élelmiszer-egészségügyi hatósága (FDA). Az FDA indoklása szerint a technika más élelmiszereknél már bizonyítottan hasznosnak bizonyult a baktériumok és más kórokozók elleni védelemben.


Kínai büfé körkép

2008. augusztus 19. - kedd 12:51

Egyre több kínai büfé, étterem működik itthon is. Üzemeltetésük jövedelmező vállalkozás, hiszen gyors és olcsó ételt sokan keresnek. Az itt kapható ételeknek azonban kevés közük van a tradicionális kínai konyhaművészethez.


Sok a műízű dobozos puding

2008. augusztus 18. - hétfő 09:31

Mi van a dobozos pudingokban? Mint a Kosár fogyasztóvédelmi magazin vizsgálata során kiderült, rengeteg olyan anyag, amelyre nincs a szervezetnek szüksége.


Gyümölcsök a világ végéről

2008. augusztus 12. - kedd 17:51

Csak a sarki boltba kell lecsoszognunk, hogy dél-amerikai banánt, kanadai almát vagy spanyol szamócát vehessünk. A globális gyümölcsöskert maga a fogyasztói Paradicsom, ám komoly aggodalmakra is okot adhat. Vajon milyen eljárásokra van szükség, hogy a világ túlsó végéről utaztatott gyümölcs megőrizze ízét és állagát? Mit kell kiállnia egy szamócának ahhoz, hogy akár hónapokig frissnek tűnjön?


Terjedőben az INBÉ tápérték-jelölés

2008. július 22. - kedd 14:41

Aktívan és folyamatosan vezetik be az európai étel- és italgyártók az Irányadó Napi Beviteli Értéken alapuló önkéntes jelölési rendszert.

1 2 3


Kommentek

Ratman, 2019. március 18.

Nem ajánlom Richard Cosmos urat (se), nem túl sok hitelt küld :D...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Váradi Tibor Attila, 2019. március 17.

Tisztelt Tulajdonos(ok)!

Szeretnék Önökkel beszélni benzines autó elektromosra v...

Alakítsd elektromossá az autód!

Mr. Richard Cosmos, 2019. március 17.

Meleg Üdvözlet az Ön számára, szükség van-e bármilyen 2% -os kamatlábra? Ha igen, lépjen k...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés