Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Hogyan vegyünk biztonságos élelmiszert?

2009. december 17. - csütörtök 10:13

A legelső, amit a fogyasztók megfigyelnek, ha élelmiszert vásárolnak a csomagolás és az azon feltüntetett információk. Mit mondanak nekünk ezek az adatok?


Lekvár-titkok

2009. április 27. - hétfő 15:48

A háziról persze tudjuk, hogyan és mennyi gyümölcsből készült. A bolti lekvárokról már korántsem annyira, pedig ezek rajongótábora is jelentős. Nézzük, mire számíthatunk, ha a nagymama lekvárját nem igazi nagyiktól szerezzük be.


Ehetetlen a kenyerek fele Kárpátalján

2009. április 22. - szerda 17:33

Kárpátalján a megyei fogyasztóvédelmi hatóság megállapítása szerint a forgalmazott kenyerek csaknem fele ehetetlen.


Péksütemény - utcáról

2009. február 06. - péntek 14:55

Már nem is emlékszünk, mikor ettünk utoljára otthon készített kakaós csigát. Hát még arra, mikor vettünk igazi pékségben túróstáskát. A gyorséttermek mellett a gyorspékségek is rohanós mindennapjainkat szolgálják. Kérdés, megéri-e? Pékség-körkép.


Szabadon gyorsuló éttermek

2008. november 18. - kedd 08:55

Sajtburgerfüggők, hagymakarikaimádók és csirkeszárnyfalók tudják és hirdetik, hogy nemcsak a félperces kiszolgálásra vágyunk, de a gyorséttermi ízekre is. Kérdés, van-e választásunk abban, miképpen árthatunk magunknak tudatosan?


Besugározható a saláta Amerikában

2008. augusztus 22. - péntek 14:01

Engedélyezte az ionizáló sugárzás alkalmazását spenótra és salátára az Egyesült Államok élelmiszer-egészségügyi hatósága (FDA). Az FDA indoklása szerint a technika más élelmiszereknél már bizonyítottan hasznosnak bizonyult a baktériumok és más kórokozók elleni védelemben.


Kínai büfé körkép

2008. augusztus 19. - kedd 12:51

Egyre több kínai büfé, étterem működik itthon is. Üzemeltetésük jövedelmező vállalkozás, hiszen gyors és olcsó ételt sokan keresnek. Az itt kapható ételeknek azonban kevés közük van a tradicionális kínai konyhaművészethez.


Sok a műízű dobozos puding

2008. augusztus 18. - hétfő 09:31

Mi van a dobozos pudingokban? Mint a Kosár fogyasztóvédelmi magazin vizsgálata során kiderült, rengeteg olyan anyag, amelyre nincs a szervezetnek szüksége.


Gyümölcsök a világ végéről

2008. augusztus 12. - kedd 17:51

Csak a sarki boltba kell lecsoszognunk, hogy dél-amerikai banánt, kanadai almát vagy spanyol szamócát vehessünk. A globális gyümölcsöskert maga a fogyasztói Paradicsom, ám komoly aggodalmakra is okot adhat. Vajon milyen eljárásokra van szükség, hogy a világ túlsó végéről utaztatott gyümölcs megőrizze ízét és állagát? Mit kell kiállnia egy szamócának ahhoz, hogy akár hónapokig frissnek tűnjön?


Terjedőben az INBÉ tápérték-jelölés

2008. július 22. - kedd 14:41

Aktívan és folyamatosan vezetik be az európai étel- és italgyártók az Irányadó Napi Beviteli Értéken alapuló önkéntes jelölési rendszert.

1 2 3


Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés