Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Illegális tűzijáték-lerakat Kiskunfélegyházán

2013. február 27. - szerda 11:21

Illegális tűzijáték-lerakatot találtak a pénzügyőrök egy kiskunfélegyházi háznál, az ingatlanon több mint ötszáz doboz pirotechnikai eszközt, valamint csaknem négyezer írható CD-t és DVD-t foglaltak le - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.


Százezer forint egy petárdáért

2011. december 08. - csütörtök 17:31

A tűzijátékok engedély nélküli árusítása és vásárlása, illetve a tiltott eszközök birtoklása szabálysértésnek minősül - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t a tűzijáték terjesztésének módját és használatát ismertető közleményében.


Egy napig legális az otthoni tűzijáték

2010. december 20. - hétfő 15:01

A szilveszteri tűzijátékozás szabályainak betartására hívják fel az illetékes hatóságok a figyelmet, azt hangoztatva, ezek az eszközök halálos sérüléseket is okozhatnak, az engedély nélküli árusítás, vásárlás, a tiltott eszközök birtoklása pedig szabálysértési eljárást vonhat maga után.


Rakéta és tűzijáték a csomagok között

2010. június 28. - hétfő 11:31

A hercegszántói Vám-és Pénzügyőri Hivatalnál a hétvégén jelentkezett kilépésre egy szerb állampolgárságú férfi az általa vezetett német honosságú Volkswagen típusú mikrobusszal.


Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés