Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Nem akarnak az eladók vasárnap dolgozni

2010. április 12. - hétfő 14:31

Megoszlik a magyarországi áruházláncok véleménye a vasárnapi nyitva tartás korlátozásáról. Az azt ellenzők szerint a szigorítás ellentétes a vásárlók érdekeivel.


Egyre megfontoltabban vásárolunk

2010. április 08. - csütörtök 13:51

Egyre tudatosabban döntünk vásárlásainkról. Jobb ajánlat reményében több üzletet is hajlandóak vagyunk felkeresni - derül ki a Gfk Hungária felméréséből.


Penny akciók, csak papíron

2010. március 22. - hétfő 12:12

Előfordult, hogy az első akciós nap reggelén azt mondják, tíz körül érkezik az akciós áru. Fél tizenegykor ugyanaz az árufeltöltő már azt mondja, kilenc előtt elfogyott - olvasói levél.


Unió Coop Zrt. a IV. Coop Rally-n

2009. október 02. - péntek 08:02

A Coop Rally mezőnye idén Ongára is eljutott, ahol Tóth László, az Unió Coop Zrt. vezérigazgatója beszélt a Coop-pal való együttműködés- és az üzletlánc bővítésének fontosságáról.


IV. Coop Rally - vélemények a versenyről

2009. október 01. - csütörtök 08:02

Az idei Coop Rally állomásainak házigazdái mondják el véleményüket a Coop üzletfilozófiájáról és a versenyképes minőségi magyar termékek forgalmazásáról.


IV. Coop Rally - dobogósok

2009. szeptember 30. - szerda 08:02

A korábbi évek hagyományait követve a Coop Üzletlánc idén negyedik alkalommal, szervezte meg a "Coop Rally, a minőségi magyar termékekért" autós vetélkedőt. Az idén Szegedről, a Pick Szeged Zrt. telephelyéről induló versenyzők két tájegységet is érintettek. Az Alföldön és az Északi-középhegységben tíz állomáshelyet felkeresve, a térség kiemelt élelmiszergyártóit, beszállítóit és kereskedelmi központjait látogatták meg. Ebben az évben a Gyermely Zrt. csapata nyerte a versenyt. A második helyezett a Sara Lee Hungary Zrt. lett, melyet a Coop Star Zrt. és a Tisza-Coop Zrt. közös csapata követett a rangsorban.


IV. Coop Rally - Szerencsi Bonbon, édes hagyomány

2009. szeptember 28. - hétfő 08:02

A IV. Coop Raly hetedik állomása a Szerencsi Bonbon Kft. volt. Dr. Takács István ügyvezető igazgató a szerencsi édességipar újjáéledéséről beszélt.


A szervezők értékelték a IV. Coop Rally-t

2009. szeptember 25. - péntek 08:08

Lezárult a IV. Coop Rally. A rendezvény sikeréről Süth Miklós és Sirman Ferenc a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkárai, valamint Murányi László és Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. vezetői beszéltek.


Tokaj Kereskedőház a Coop Rally-n

2009. szeptember 24. - csütörtök 08:07

A IV. Coop Rally útvonala a Tokaj-hegyaljai borvidéket is érintette. A futam hatodik állomása a Tokaj Kereskedőház volt Tolcsván, ahol Dr. Kiss István vezérigazgató méltatta a magyar áruk és a Tokaji borok minőségét.


IV. Coop Rally - FrieslandCampina, a Pöttyös gyártója

2009. szeptember 22. - kedd 08:12

A népszerű Pöttyöst is gyártó FrieslandCampina az idei Coop Rally negyedik állomása volt Debrecenben. Sipos Judit, kereskedelmi igazgató beszélt sikereikről és a Coop-pal való összefogásról.

1 2 3


Kommentek

Mumu, 2020. február 27.

Náágyon náágy hitél ájánlát ván Ámériká, én címem bishopberrysmith@gmail.com És csák...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés