Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 53 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Szakszerviz: nem olcsó a garancia

2008. március 19. - szerda 11:30

Csak akkor érvényes a garancia, ha a szakszervizzel üzembe helyeztetjük a kerékpárt, a szervíz azonban több ezer forintot kér el a vizsgálatért, beállításokért.


Garanciális autószerviz

2008. március 18. - kedd 14:51

A garanciális szerviz nem mindig jelent ingyenességet – pedig új autó vásárlásakor sokan így vélik. Kopó alkatrészekre azonban nem vonatkozik a garancia. A csökkenő eladások arra kényszerítik a márkakereskedéseket, hogy többletszolgáltatásokkal csábítsák magukhoz vásárlóikat. Ilyen az egy-, három-, sőt hétéves jótállás, a kereskedések profitjának fő forrása.


Ki felel a vízmérőért?

2008. március 14. - péntek 15:20

A vízfogyasztás mérésének két alapvető eszköze a főmérő és a mellékmérő. Lássuk, mit takarnak ezek a fogalmak, és ki köteles hitelesíteni mérőóráinkat!


Lakásfelújítás csapdákkal

2008. március 13. - csütörtök 09:00

Az építőipari törvénysértések, valamint az elkészült munka minőségével kapcsolatos viták mindennaposak. Létezik azonban néhány módszer, melyekkel jelentősen csökkenthetőek a kockázatok. Szakértőinket a megelőzés lehetőségeiről, a felújítás gyakori hibáiról, valamint a tulajdonos és kivitelező közti viták rendezésének módjáról kérdeztünk. Összegyűjtöttük az „átverések” leggyakoribb típusait is.


Motorolajok körképe

2008. március 06. - csütörtök 12:50

Miben különböznek egymástól a motorolajok? Mit jelentenek a dobozaikon olvasható kódok? Mire figyeljünk motorolaj cseréjénél? Mit tehetünk a motor élettartamának növeléséért?


Porszívómustra

2008. február 21. - csütörtök 13:15

Porszívók közt ár és minőség tekintetében óriási a szórás. Még az sem biztos, hogy a drágább típus választása lesz a legjobb megoldás. Segítségül összegyűjtöttük a főbb vásárlási szempontokat, és összevetettük egymással az üzletek kínálatát, valamint az árakat is.


Plazmát vagy LCD-t: Pro és kontra

2008. február 18. - hétfő 16:45

A „lapos tévé” nappalink státuszszimbóluma lett.Áruk jóval magasabb, mint lassan eltűnő képcsöves társaiké. Megéri ilyet venni? És ha igen, melyiket válasszuk: a plazmát vagy az LCD-t?


Mikrosütő-piaci körkép

2008. január 30. - szerda 17:00

Miben térnek el egymástól a mikrosütők? Mire figyeljünk, ha újat szeretnénk vásárolni? Mit tehetünk hosszabb élettartamuk érdekében? Milyen tévhitek keringenek velük kapcsolatban? Ezekre a kérdésekre kerestünk választ alábbi körképünkben.


Otthonunk őre

2007. november 19. - hétfő 20:31

A közös képviselő saját érdekünkben, ám önállóan jár el a lakástulajdonunkat érintő ügyekben. Kinek, mikor és miért képviseli érdekeit? És persze: hogyan szabadulhatunk meg tőle, ha nem teljesíti feladatait?


Kalandozásaim az IKEA útvesztőiben

2007. október 17. - szerda 11:10

Mostanában egy konyhabútor-csere miatt gyakran járok az IKEA-ba. Mert az olyan praktikus, és könnyen kombinálható, és mindig lesz újabb rész, ha rosszul számoltam volna ki, hány szekrényajtó is kell, nem beszélve a lábakról, fogantyúkról. És mert oda olyan jó menni, hogy az ember gyakran meg is ismétli. Erről maga az áruház gondoskodik.

1 2 3 4 5 6


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés