Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 53 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


A mosógépek korán halnak

2009. január 23. - péntek 15:11

Mintha a mosógépek élettartama célszerűségükkel és praktikumukkal fordított arányban változna, evolúciójuk során. A régi Hajdúk, WM-ek körbetáncolták a fürdőszobát, ontották magukból a vizet, sőt néha a ruhát is rongyolták, ám évtizedekig helyt álltak. A mai futurisztikus, ezerfunkciós berendezések viszont alig élik túl a néhány éves garanciát. Vajon mire figyeljünk a vásárlásnál, és mit tehetünk, hogy mosógépünk a lehető leghosszabb ideig szolgáljon minket?


Olcsó nyomtató, drága patron

2009. január 09. - péntek 13:41

Manapság akár tízezer forintért is saját tintasugaras nyomtatóhoz juthatunk, a belevaló patronok viszont aránytalanul drágák. Eredeti, gyári patron esetén akár a nyomtató árát is kifizethetjük, ha azonban utángyártottat vagy utántöltöttet veszünk, olcsóbban megúszhatjuk. Kérdés azonban, hogy mi lesz a garanciával.


249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról

2009. január 01. - csütörtök 02:30

Az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról


Gumit - télre

2008. november 26. - szerda 17:24

Nyári gumiabroncsainkat télire cserélni kellemetlen, késő őszi program. Legtöbben csak az első hó után hajtanak el egy szervizbe, ahol aztán hosszan várakozhatnak a téli topánkák felszerelésére. Fontos, hogy mindig megfelelő minőségű téli gumival vágjunk neki a télnek.


Városi kerékpárok: külső- vagy agyváltó?

2008. október 31. - péntek 23:22

Az utóbbi években hazánk (kerékpár)útjain és a gyártók ajánlataiban egyre több az agyváltós kerékpár, a korábban szinte egyeduralkodó, külső váltós kerékpárok mellett. A Nyugat-Európában jóval elterjedtebb agyváltó a közelmúltig szinte ismeretlen volt itthon.


Mindenható szakik

2008. október 25. - szombat 10:05

Az iparos gyakran jön, lát, szerel - és persze tör és zúz. Hogyan védhetjük ki, hogy a mesteremberek munkájuk során pluszmunka kifizetésére kényszerítsenek, netán komoly károkat okozzanak?


Ablakcsere buktatókkal

2008. szeptember 26. - péntek 23:01

Sokan ablakcserével igyekeznek fűtési számlájukon spórolni, éppen ezért nem mindegy, milyen ablakot szerel a kivitelező a régi helyére. A választás nem könnyű, sem az ablakok, sem a szolgáltatók között.


Meddig húzható a hibás termék javítása?

2008. szeptember 11. - csütörtök 14:31

A fogyasztók tapasztalatai szerint gyakran több hónapig elhúzódik egy-egy meghibásodott háztartási készülék vagy szórakoztató elektronikai termék javítása - tájékoztat az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület.


Falra kent festékek: olcsó hús, híg lé

2008. szeptember 01. - hétfő 14:31

A falfestékekre fokozottan igaz a mondás, mely szerint olcsó húsnak híg a leve. Míg a legolcsóbb típusokból a teljes fedés eléréséhez igen sokat kell felhasználnunk, addig a jó minőségűekből meglepően kevés is elegendő.


Ki fizeti a csőtörés okozta kárt?

2008. augusztus 25. - hétfő 15:11

Bosszantó, ha lakásunk beázik, dohszagúvá téve ingóságainkat. Még bosszantóbb, ha a probléma állandósul, a hibát pedig nem tudjuk elhárítani, mivel társasházi közös tulajdonban lévő épületrészt érint, ami miatt a kijavítást senki nem érzi kötelességének.

1 2 3 4 5 6


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés