Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 53 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Telefonok a szervizben

2009. október 16. - péntek 11:44

Aki mobiltelefont vesz, az a statisztikák szerint legalább egy-két szezonon keresztül használja - és ez idő alatt szüksége lehet szervizre is. Nem árt tudni, hova vigyük, mennyit várjunk, milyen jogaink vannak, ha elromlott a mobilunk?


Az építkezési maradék sorsa

2009. július 17. - péntek 10:54

Mit kezdjünk az építkezésnél megmaradt téglával, burkolóanyaggal, cementtel? Vigyük vissza, próbáljuk eladni vagy rakjuk le a pincébe? Egyáltalán kinek a hibája, ha rajtunk marad a felhasználatlan építőanyag? Ez talán az ezredik megoldandó probléma a lakásépítés alatt, de jó, ha nem utoljára marad.


Családi áramkör - riasztórendszerek

2009. június 17. - szerda 15:22

Magántulajdonunk védelmének első vonalában ma már egyértelműen a riasztórendszerek állnak, a rablók ellen a pandúrok is csak az elektronika jelzésére mozdulnak. Alapvető tudnivalók, érvek és árak, hogy a lakásunkra szabott legmegfelelőbb rendszert választhassuk.


Cipészek a gyorsszerviz árnyékában

2009. április 28. - kedd 16:02

Nincsenek már igazi cipészmesterek, kihalóban a szakma. Szakemberek helyett többnyire a mesterséghez általában kevéssé konyító gyorsszervizek dolgozói szolgálnak ki bennünket, gyorsan, ám kissé felületesen.


Birtokháborító vizes szakik

2009. április 24. - péntek 15:06

A lezárt ingatlanomra törtek be a siófoki székhelyű DRV munkatársai, hogy szűkítőt helyezzenek a vízórához - panaszolta a balatonberényi Kisunyomi István.


Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

2009. április 20. - hétfő 12:12

Kerékpárunk kereke külső gumiköpenyből, illetve belső tömlőből áll. A több mint száz éves konstrukciónál egyelőre nincs jobb. A felfúvott belső tömlő viszonylag rugalmas kapcsolatot biztosít úttest és kerékpár között, a külső gumiköpeny pedig a belső tömlőt védi. Alább a külsőkkel kapcsolatos fontosabb tudnivalókat foglaljuk össze.


A hosszú életű villanybojler titka

2009. április 15. - szerda 16:33

Egy jó villanybojler évtizedekig is szolgálhat, komolyabb szerelés nélkül. Ehhez azonban már a vásárlásnál jó döntést kell hoznunk és azt is tudnunk kell, hogyan nyújtható a lehető leghosszabbra bojlerünk élettartama. Íme a segítség.


Ékszerek a szervizben

2009. március 20. - péntek 15:12

Jó ötvösre bukkanni ritka öröm, olyan, mint megtalálni az ideális fodrászt, hentest vagy futóutat. Ragaszkodunk hozzájuk, hiszen nem mindegy, kire bízzuk értékes ékszereinket. Nézzük, mit tehetünk és mit kell tudnunk, ha fülbevalónknak akarunk párt készíttetni, ha kiesett a kő a medálból, vagy kihíztuk a gyűrűnket!


Szétverték az egész bejáratot

2009. március 18. - szerda 17:41

Az ajtót beépítéssel együtt rendeltem meg, miután feltételeztem, hogy azt szakember végzi el. Tévedtem, mert az Építőanyagplaza a munkadíj feléért alvállalkozónak adja ki a munkát. De milyeneknek?


Városi kerékpározás, defektek, belsők

2009. január 30. - péntek 17:30

Kerékpárunk kereke külső gumiköpenyből, illetve belső tömlőből áll. Bár a konstrukció már több mint száz éves, a gyakorlatban máig kitűnően vizsgázik. A felfúvott, belső tömlő viszonylag rugalmas kapcsolatot biztosít úttest és kerékpár között, a külső gumiköpeny pedig a belső tömlőt védi. A belsőkkel kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze, különös tekintettel a defektre és arra, mit tehetünk ellene.

1 2 3 4 5 6


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés