Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


OKI: már öt településen veszélyes a levegő minősége

2012. február 09. - csütörtök 09:41

Országszerte tovább romlott a levegő minősége: csütörtökön már öt település levegőjét minősítette veszélyesnek az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) a szálló por magas koncentrációja miatt. A fővárosban továbbra is érvényben van a szmogriadó tájékoztatási fokozata.


Visszavonták a szmogriadót Miskolcon

2011. március 16. - szerda 13:25

Visszavonták a szmogriadó tájékoztatási fokozatát szerdán Miskolcon - tájékoztatta Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője.


Megszűnt a szmogriadó Miskolcon

2011. február 03. - csütörtök 11:11

Megszűnt a szmogriadó Miskolcon, miután javult a levegő minősége a város fölött - tájékoztatott Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője csütörtök.


Szmogriadó Miskolcon

2011. február 01. - kedd 09:01

Két egymást követő napon a szálló por koncentrációja Miskolcon meghaladta a szmogriadó riasztási küszöbértékét, ezért kedd reggel Kriza Ákos polgármester elrendelte a riasztási fokozatot - tájékoztatott Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője.


Szmogriadó - Marad a tájékoztatási fokozat Budapesten

2010. december 22. - szerda 10:01

Továbbra is indokolt a kedden elrendelt szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása a budapesti szállópor-szennyezettségről mért adatok alapján - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán hajnalban.


Szmogveszély van Salgótarjánban

2010. december 09. - csütörtök 11:21

Szmogveszélyre figyelmeztették csütörtökön a salgótarjániakat, mert a levegő szennyezettségének mértéke a városban meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.


Szmogriadó-közeli helyzet a fővárosban

2010. november 04. - csütörtök 11:21

A főváros légszennyezettsége, a levegőben szálló por koncentrációja szerdán minden mérőállomáson meghaladta az egészségügyi határértéket, az adatok ugyanakkor nem érték el a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét.


Komárom-Esztergom: határérték feletti a szálló por mennyisége

2010. november 04. - csütörtök 10:21

Komárom-Esztergom megye minden mérőállomásán az egészségügyi határérték feletti értéket mutatott a szálló por mennyisége. A legkedvezőtlenebb helyzetben Dorog van, ahol már a tájékoztatási küszöbértéket is meghaladta a koncentráció - közölte az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület csütörtökön.


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés