Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Már tizenegy külföldi rendszámos csalót talált a NAV

2012. április 11. - szerda 09:01

Tizenhárom külföldi rendszámú adóelkerülő gépkocsivezetőt fülelt le egy hónapja tartó országos akciójában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - ismerteti szerdai számában a Világgazdaság.


Országos rendszámrazzia indul

2012. március 01. - csütörtök 10:21

Akciót indít szerdától a külföldi rendszámmal autózók ellenőrzésére az adóhatóság, a trükközők akár 800 ezer forint bírságot is kaphatnak - írja a Magyar Nemzet szerdán.


Önkéntes alapon képzeli a rendszámcserét az NFM

2012. január 20. - péntek 15:41

A tárcák a rendszámok több lépcsőben, felmenő rendszerben és önkéntes alapon megvalósuló cseréjének lehetőségét vizsgálják, egyidejű csere kötelező elrendeléséről nincs szó - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.


Szmogriadó - Piros matrica téves besorolás miatt

2011. november 18. - péntek 16:21

Több tízezer olyan személygépkocsi lehet az országban, amely téves környezetvédelmi osztályba sorolás miatt kapott kék helyett piros matricát - állítja Ambrus Zoltán közlekedési műszaki szakértő. A közlekedési felügyelőség szerint az időközben megváltozott szabályozás miatt állt elő ez a helyzet.


Külföldi rendszám - Külön ablak az okmányirodában

2011. szeptember 08. - csütörtök 13:21

A Központi Okmányirodában soron kívül fogadják rendszámtáblacsere ügyintézésére a külföldi rendszámmal közlekedő autósokat - közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH).


Adóelkerülés P-s rendszámmal - ellenőriz a VPOP

2010. augusztus 10. - kedd 11:41

Ezentúl kiemelten ellenőrzi a rendőrökkel közösen a próbarendszámmal közlekedő autósokat a Vám- és Pénzügyőrség. Eddig a külföldi rendszámmal, most pedig ezzel a módszerrel próbálják elkerülni az adófizetést. A P rendszámot azonban rendszeresen nem lehetne használni.


Elektronikusak lehetnek a rendszámtáblák

2010. június 22. - kedd 12:01

Reklámfelületként is szolgáló elektronikus rendszámtáblák bevezetését kezdeményezte egy Los Angeles-i politikus Kaliforniában.


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés