Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 75 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Benzinárhoz kötnék a parkolási díjat

2010. január 11. - hétfő 14:14

A fizetős parkolásról szóló törvénymódosítás előírná többek, hogy a parkolási díjat a mindenkori benzinárhoz kell igazítani. A módosításra azért volt szükség, mert az Alkotmánybíróság 2009. november 18-i határozatával megsemmisített több, a parkolást szabályozó helyi és országos jogszabályt. A tervezetről a főpolgármesteri kabinet is tárgyalt hétfőn.


Év végéig ingyen parkolhatunk Keszthelyen

2009. december 08. - kedd 09:59

Az év végéig ingyenes lesz a parkolás a jövő héttől Keszthelyen - közölte a keszthelyi Városüzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója.


Kétségesek a Centrum Kft. szerződései

2009. november 13. - péntek 12:33

A Fővárosi Főügyészséghez fordult a Jobbik a budapesti VI., VII., illetve VIII. kerületi önkormányzatok és a Centrum Parkoló Kft. között meghosszabbított parkolóhely-üzemeltetési szerződés miatt, mely a párt szerint semmisnek tekintendő, így a befizetett parkolópénz visszajárhat majd. Egy másik párt (LMP) feljelentése alapján a VPOP már adócsalás miatt nyomoz a Centrum ügyében.


Üresek a pesti rakpart fizetős parkolóhelyei

2009. szeptember 15. - kedd 15:16

Felállították a parkolóautomatákat a pesti alsó rakparton, a parkolni vágyók viszont eltűntek a környékről. - Így illusztrálja egy autós blog az augusztusban fizetőssé tett parkoló bukását.


Kivételez Oszkó a pécsi parkolótársasággal

2009. június 24. - szerda 16:12

Olyan egyedi engedélyt adott a pécsi parkolási cégnek a pénzügyminiszter, mely szerint az általuk indított bírósági perek illetékét csak utólag kell megfizetniük. A nyereséges cég különleges elbírálását a pénzügyminiszter azzal indokolta, hogy a társaságnak több mint ezer bírósági ügye van.


Szabálytalanul kihelyezett parkolóórák

2009. június 23. - kedd 12:24

Az építési engedélyek szerint törvénysértő módon lett kihelyezve Budapesten a parkolójegy-kiadó automaták (parkolóórák) túlnyomó többsége. Az Emberibb Parkolásért Mozgalom fényképekkel mellékelve, több fővárosi kerület jegyzőjét értesítette a súlyos törvénytelenségekről, akik az eljárás megindítására hivatalból kötelesek.


Centrumban a közpénz - parkolócég perben

2009. március 13. - péntek 14:12

Budapesti parkolás, közpénzek, átláthatóság – a témák már külön-külön is bicskanyitogató eseteket juttatnak eszünkbe. Most viszont egy olyan történetről számolunk be, ahol mindez együtt, a Centrum Parkoló Kft. elleni per kapcsán kerül ismét szóba.


Behajtás az Intrum Justitia ellen

2009. február 05. - csütörtök 11:14

Az Emberibb Parkolásért Mozgalom (EMPAMO) autós érdekvédelmi egyesület a tegnapi napon az Intrum Justitia Zrt. felszámolását kezdeményezte a Fővárosi Bíróságon.


Parkolótársaságok visszaélései

2008. március 28. - péntek 14:45

A parkolási bírságok ügye folyamatosan napirenden van, egyre többször bizonyosodik be, hogy valótlanságokat írnak parkolási adatlapjaikra. Milyen visszaélésekkel találkozhatunk, védekezhetünk-e ellenük egyáltalán?


Visszatáncolt a parkolótársaság

2008. március 21. - péntek 13:15

Egy cég, amely saját magát sem veszi komolyan: a mellékelt eset leírásában igen jól nyomon lehet követni, hogyan lesz a könyörtelen (pénz)éhes oroszlánból riadt kis nyuszi. Ezért ajánlom autóstársaim figyelmébe is.

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés