Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 75 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Interneten a parkolási pótdíjat kapott autókról készült fotók

2011. február 23. - szerda 11:01

Ezentúl az internetre is feltölti az V. kerületben parkolási pótdíjat kapott gépkocsikról készített fényképet a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás (FKPT).


Magához venné a BKK a budapesti parkolás-szervezést

2011. február 22. - kedd 16:41

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új szintet hozna létre a fővárosi parkolási rendszerben, a központ végezné a parkolás-szervezést. Erről Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója beszélt az Index.hu-nak adott, kedden megjelent interjúban.


Interaktív térképen a fővárosi parkolási zónák

2011. február 08. - kedd 12:41

Elkészült az új elektronikus parkolási díjtérkép (EPD), amelyen a fővárosi parkolási zónákról és az aktuális közterületi parkolási díjakról tájékozódhatnak az érdeklődők.


Nyert a kártyán Kaposvár

2011. január 28. - péntek 16:01

Egyre többen igénylik a Kaposvár-kártyát; a somogyi megyeszékhelyen Szita Károly polgármester pénteken adta át a tizenötezredik, több kedvezményre jogosító igazolványt.


Fizetős parkolás a Penny Market előtt

2011. január 17. - hétfő 15:21

Hosszadalmas parkolásért napidíjat kell fizetni a kecskeméti központi buszpályaudvar mellett lévő Penny Market üzlet előtt. Országosan ezzel együtt még tizenhárom helyszínen vetnek ki területhasználati díjat azokra, akik tartósan elfoglalják a vásárlói parkolóhelyeket.


Átvette a fővárosi parkolókat a Parking Kft.

2011. január 03. - hétfő 10:10

A Parking Kft. üzemelteti mától a fővárosi parkolóhelyeket, más forgalmasabb utak mellett például a Nagykörúton és az Andrássy úton. A fővárosi tulajdonú cég frissen képzett parkolóőröket alkalmaz, akik már sárga zacskókban helyezik majd ki a fizetési felszólításokat a feledékeny autósok kocsijára.


Ingyenes parkolás Keszthelyen

2010. december 02. - csütörtök 10:01

Az adventi időszaktól az esztendő végéig Keszthely egész területén ingyenes parkolást biztosít az önkormányzat - tájékoztatott a polgármesteri kabinet.


Készen áll az átvételre a Parking Kft.

2010. november 30. - kedd 10:21

A Parking Kft. készen áll arra, hogy 2011 januárjától átvegye a parkolásüzemeltetési feladatokat a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft.-től a fővárosi tulajdonú közterületeken - közölte a cég.


Parkolás - fél évig még trükközhetnek a rokkantkártyákkal

2010. november 11. - csütörtök 15:21

Fél évig lehet még csalni a hamisított vagy fondorlatos úton szerzett mozgáskorlátozott parkolási igazolványokkal, a kormány a jövő év első felére ígéri azt a jogszabály-módosítást, amely a tervek szerint ellehetetleníti a visszaéléseket - írta a Blikk csütörtökön.


Kaposvár-kártyával olcsóbb az élet

2010. október 18. - hétfő 17:31

Újabb kedvezményekkel bővül novembertől a Kaposvár-kártyával igénybe vehető szolgáltatások köre a somogyi megyeszékhelyen. A helyi járatú autóbuszokon tíz százalékkal olcsóbban utazhatnak a bérletet váltó kaposváriak, az autósok pedig - a szombati ingyenesség mellett - hétköznap is kedvezményesen, tizenöt százalékkal olcsóbban parkolhatnak a város fizetős övezeteiben.

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés