Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 75 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Hajtóvadászat Pécsett a rokkantkártyával visszaélők után

2011. június 03. - péntek 15:08

Az utóbbi napokban számos pécsi polgár jelezte a pécsi önkormányzat felé, hogy egyre többen parkolnak hamis, vagy jogtalanul használt rokkantkártyával Pécsett, ami felháborítja őket. Pécs városa lépni fog az ügyben.


BRFK: megduplázódott a parkolókártyákkal visszaélők száma

2011. május 25. - szerda 08:21

Két hét alatt a duplájára nőtt azok száma, akik ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást indított a mozgáskorlátozottak számára kiállított parkolókártyákkal történő visszaélés, azaz közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt - közölte Fülöp Valter, a fővárosi rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón.


Újabb P+R parkolók Tápiószecsőn

2011. május 16. - hétfő 12:11

Újabb huszonhat autóparkolót és negyven kerékpártárolót adtak át a nagyrészt uniós forrásból finanszírozott P+R beruházás második ütemeként Tápiószecsőn - közölte a Pest megyei település polgármestere.


Parkolás - Véget ért a mozgáskorlátozott kártya aranykora

2011. május 09. - hétfő 13:21

Egy hét alatt 67 olyan ember ellen indult eljárás közokirat-hamisítás miatt Budapesten, aki mozgáskorlátozottak részére kiállított parkolási engedéllyel élt vissza - erről Fülöp Valter, a fővárosi rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese beszélt hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.


Parkolás - Hosszabb nyitva tartás az ügyfélszolgálatokon

2011. május 02. - hétfő 16:31

Elfogadta az állampolgári jogok országgyűlési biztosa vizsgálati jelentésének javaslatát Tarlós István, Budapest főpolgármestere, és már intézkedett is, hogy a parkolási társaságok ügyfélszolgálati irodái legalább heti egy napon hosszított nyitva tartással üzemeljenek - közölte az Országgyűlési Biztos Hivatala.


Kapuváron jöhet a kerékbilincs

2011. május 02. - hétfő 14:41

Kerékbilincset szerelhet a jövőben - az erre vonatkozó rendelet elfogadása után - a szabálytalanul parkoló kocsikra a kapuvári városüzemeltető cég; a város önkormányzata a napokban döntött erről.


Beolvad a Parking Kft. a BKK-ba

2011. április 21. - csütörtök 10:11

Beolvaszthatja Budapest a saját tulajdonában lévő Parking Kft.-t a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt.-be, ha a képviselők támogatják az erről szóló előterjesztést.


P+R parkolót épít Szigetszentmiklós

2011. április 19. - kedd 12:31

Több mint száz férőhelyes P+R parkoló építését kezdték meg Szigetszentmiklóson, a gyártelepi HÉV-megálló mellett - közölte a város polgármestere.


Átszervezik a parkolást Keszthelyen

2011. április 05. - kedd 11:11

A belváros megújításával egyidejűleg átalakítják Keszthelyen a parkolási rendszert, nagy befogadóképességű tömbparkolókat alakítanak ki a városközpont tehermentesítése, valamint a turisták és a helyben élők jobb kiszolgálása érdekében - közölte a város polgármesteri hivatala.


Megszüntetik Nagykanizsa főtéri parkolóját

2011. április 04. - hétfő 11:01

Hétfőtől megszűnik Nagykanizsa főterén a parkoló, a városrehabilitációs program miatt az átalakítás idejére teljesen körbezárják a belvárosi területet - közölte a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. városfejlesztési divíziója.

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés