Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


A főnök mindet megvette

2008. július 24. - csütörtök 16:01

Természetesen a nyitáskor ott voltam, hogyha jut, akkor veszek én is kettőt. Nem elég, hogy nem jutott, de ki sem kerültek az eladótérbe.


Szóda 2008

2008. június 30. - hétfő 17:11

A szódás szakma és a klasszikus szódapatron „kihalófélben”, a szikvíz ma elsősorban az idősebbek mindennapi itala. Pedig ez a folyadékpótlás egyik legolcsóbb, legkörnyezettudatosabb módja. Ráadásul hungarikum.


Készházak költségei

2008. április 02. - szerda 08:30

Magyarországon erős a „sok tégla-sok beton” kultusza. Egy ház legyen masszív és tartós, ne fújja el a szél, és ne rágja szét holmi szú. Az olcsónak kikiáltott készházaktól többségünk ódzkodik, még akkor is, ha ezek a házak jó minőségűek, a téglaépületeknél jobb hőszigetelésűek, és még csak nem is olcsóbbak azoknál.


Angol szótár választás

2008. március 14. - péntek 11:00

Turista vagy diák, fordító vagy csak olvasni tanuló – sokféle igény és eltérő mélységű pénztárca, ha szótárvásárlóról van szó. Szerencsére az utóbbi években meglehetősen sok szótár került a piacra, a legkülönbözőbb színvonalon, illetve kivitelben. Aktuális kínálatukat a legfontosabb vásárlási szempontok alapján, különböző felhasználási területek szerint csoportosítva szemlézzük.


Hipermarketek álakciói

2008. március 12. - szerda 12:37

Postaládánkat naponta pakolják tele akciós ajánlatokat hirdető újságokkal. Ám azt, hogy az akciós ajánlat valóban akciós-e, bizony elég nehéz eldönteni, ahogyan azt sem, hogy melyik üzlet ajánlatait érdemes komolyan vennünk.


Mirelitpizza-körkép

2008. március 08. - szombat 06:30

A pizza friss alapanyagokból gyorsan és egyszerűen elkészíthető, ennek ellenére sokan választják gyorsfagyasztott változatát, ami vitathatatlanul olcsóbb, mint az eredeti. Kérdéses azonban, hogy ízviláguk, alapanyagaik vetekedhetnek-e a pizzériákban kaphatókkal.


Digitális gépek: minőség olcsón?

2008. március 03. - hétfő 10:30

A digitális fényképezőgépek kínálata zavarba ejtően bőséges, tudásuk azonban, - legalább is az üzletekben kiírt adatok alapján - nehezen mérhető fel. Két, papíron hasonló paraméterekkel rendelkező gép közt is óriási különbség lehet. Választás előtt ezért célszerű az alapvetően fontos tulajdonságokkal (optikai zoom, gyújtótávolság, fényerő), valamint a gyártók korábbi termékeinek minőségével kapcsolatban tájékozódni.


Használt tankönyv cserebere

2008. február 25. - hétfő 14:30

Feleslegessé vált tankönyveinket eladhatjuk, de magunk is vásárolhatunk használt tankönyveket egy új, díjmentes szolgáltatáson keresztül.


Jó ötlet az outlet

2008. február 14. - csütörtök 16:45

Egyre több műszaki outlet nyílik, a szokásosnál jóval olcsóbban kínálva másutt is kapható, márkás termékeket. Vajon mennyi garancia jár a szépséghibás, illetve szállítási sérült portékákra?


Piacra, vagy vásárcsarnokba?

2008. január 25. - péntek 17:30

Sokan szeretjük otthon, friss alapanyagokból elkészíteni ételeinket. Lényeges tehát, hogy hol, mennyiért juthatunk jó minőségű élelmiszerekhez. Hat fővárosi piacot kerestünk fel, árösszevetés céljából. Azt is vizsgáltuk, mennyire vásárlóbarát, emberléptékű a csarnokok kialakítása.

1 2 3 4 5 6 7


Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés