Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 66 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Kampány a csomagolópapír ellen

2009. december 16. - szerda 13:49

Idén karácsonykor is folytatódik a Ne csomagolj! kampány a természet védelméért.


Tippek: hogyan csökkentsük a fűtésszámlát?

2009. december 15. - kedd 11:57

A nagy hideg az ünnepek alatt komoly kiadásokat okoz a háztartásoknak. Miként csökkenthető a fűtésszámlánk? Íme a tippek arról, hogy milyen apró trükkök, háztartási praktikák, segíthetik a spórolást.


Mossunk, de ne mosóporral!

2009. december 09. - szerda 12:52

Manapság nagyon divatosak az úgynevezett szuperhatékony, intelligens tisztítószerek. Minden helyiségre külön-külön találhatunk tipikusan az adott területre alkalmazható szereket, amelyek szinte már helyettünk végzik a munkát. De vajon ugyanolyan hatékonyak-e, mint a régi szerek? Érdemes átgondolni, hogy egy-egy természetes anyag, amelyeket a háztartásban egyébként is megtalálhatunk, használható-e akár takarításra is.


Ingyen tévé egyre több helyen

2009. november 30. - hétfő 13:27

Decembertől a jelenlegi hatvan százalékos országos lefedettségről nyolcvannyolc százalékra emelkedik az Antenna Hungária előfizetési díj nélküli digitális televíziós szolgáltatásának elérhetősége - mondta el Jean-Francois Fenech, a társaság vezérigazgatója.


Tesztelik az ingyentévét

2009. november 05. - csütörtök 12:33

Éles kép, digitális adások, extra szolgáltatások, és mindez szinte ingyen, havi előfizetési díj nélkül. Pár napja a pécsi tévétoronyból is elindították a digitális földi műsorszórást. A próbaüzem után, hivatalosan decembertől indulnak.


Takarékosságból ötös

2009. augusztus 13. - csütörtök 14:06

Ismét közel másfél millió szülő fog bosszúsan felszisszenni a közeljövőben, mikor szembesül gyermeke iskolakezdési költségeivel. Olyan kézzelfogható megtakarítási lehetőségeket szedtünk össze, melyek segítségével érzékelhetően csökkenthető a számla összege.


Irány a kemping!

2009. augusztus 13. - csütörtök 13:22

Tőlünk nyugatabbra töretlen kultusza van, nálunk vékonypénzű diákok nyaralóhelyeként tartják számon – holott nem egy hazai kempinget a kontinens legjobbjai között jegyeznek. Aki unja az egyforma hotelszobákat, szereti a természet közelségét, a kicsit nomád, mégis komfortos környezetet, az feltétlenül próbálja ki a kempingezést.


Reklám a láb alatt

2009. augusztus 12. - szerda 12:29

Kilyukadt a kereked a bicikliúton? Olcsó könyvesboltot keresel a Nagykörúton? Egy járdára fújt hirdetés akár hasznos is lehet, ha időben és jó helyen pillantjuk meg őket. Utánajártunk, miért és kik hirdetnek így és annak is, mit gondol róluk a reklámszakma?


Égő kérdés

2009. augusztus 10. - hétfő 10:52

Jelentősen csökkenti az európai háztartások energiafelhasználását, így a károsanyag kibocsátását is a hagyományos izzók forgalomba hozatalát fokozatosan megtiltó európai uniós rendelet. A kereskedők többsége felkészült a váltásra. A jogszabályok változása érinti a magyarországi fényforrásgyártást is, de még nem tudni, hogy miként. A GE Hungary Zrt.-nél működő szakszervezetek a vállalat teljes magyarországi fényforrásgyártásának beszüntetésétől félnek.


Óvatosan az unión kívüli mobilozással!

2009. augusztus 07. - péntek 15:59

A nagy távközlési számlák megelőzése érdekében az unión kívüli országokba utazóknak célszerű alaposan átnézni, hogy az adott országban mennyibe kerül majd a telefonálás, SMS küldés, vagy a mobilinternetezés - hívja fel a magyar turisták figyelmét közleményben Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője

1 2 3 4 5 6 7


Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés