Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 20 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Magyarnak tűnő termékek a multik polcain

2011. március 07. - hétfő 11:51

Magyarnak látszó külföldi termékeket kínál polcain több multinacionális áruházlánc; a Magyar Nemzet hétfői írása szerint a megtévesztő csomagolással milliárdos nagyságrendű károkat okoznak a magyar gazdáknak.


Önkiszolgáló kasszák a Tescóban

2010. május 19. - szerda 11:21

Augusztus elsején az áruházlánc új hipermarket-koncepciót vezet be. Bizonyos üzletekben a fotócikkeket, telefonokat elkülönítve árulják majd. Szemvizsgálat is lesz.


Szlovákra cserélné a magyar termékeket a Tesco

2010. március 22. - hétfő 16:12

A friss élelmiszereken kívül szinte minden más terméket külföldről vásárolna jövőre a magyarországi Tesco.


Bojkott készül az Auchan ellen

2010. március 04. - csütörtök 11:52

Több mint két tucat civilszervezet szólított országos bojkottra az Auchan Magyarország Kft. ellen, mert a cég továbbra is kitart a Dunakeszi tőzeglápnál tervezett áruház-bővítő beruházása mellett.


Egyenlő bért követelnek a Tescónál

2010. január 29. - péntek 10:17

A Tescónál egy szakszervezet nyilvánvaló jogsértésnek tartja, hogy azonos munkakörökben az egyes áruházakban akár harminc százalékkal is eltérhetnek a bérek, ha az áruházak az ország különböző területein találhatók - írta a Magyar Nemzet.


Terjed a plázagyaloglás

2010. január 25. - hétfő 15:42

Az Egyesült Államokban már több mint ötvenéves hagyománya van, terjedni azonban csak az ezredforduló utáni években kezdett a plázagyaloglás, vagyis a bevásárlóközpontok fitneszcélokra való használata.


Gázmentes az Allee

2009. december 18. - péntek 10:27

Egyelőre nincs hivatalos eredmény az Allee bevásárlóközpontban november 15-én történt szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatban - tudta meg a Napi Gazdaság az Allee építtetőjétől -, mivel az ÁNTSZ-, az OMMF- és a rendőrségi vizsgálatok elvégzése hosszabb időt vesz igénybe.


Újabb merénylet a betétdíjas rendszer ellen

2009. november 17. - kedd 17:33

A termékdíj törvény múlt héten elfogadott módosítása következtében eltűnhetnek a forgalomból a visszaváltható üvegpalackok, mivel már semmi sem szankcionálja a nem visszaváltható csomagolást. A multiknak pedig jobban megéri, ha csak PET palackot gyártanak.


Feljelentette a nagy üzletláncokat a francia kormány

2009. október 29. - csütörtök 13:19

A beszállítóikkal szembeni visszaélések vádjával a francia gazdasági minisztérium feljelentett kilenc nagy üzletláncot, közülük hat elsősorban élelmiszeripari termékeket forgalmaz.


Nem egyezkednek a multik

2009. augusztus 11. - kedd 14:19

Számos nagy szolgáltató és kereskedő cég nem hajlandó bíróságon kívül rendezni fogyasztói panaszait, és az esetek többségében elutasítja a békéltető testületek (bt) döntését - olvasható a FN.hu kedden megjelent cikkében.

1 2


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés