Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 83 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Szmogriadó - Marad a tájékoztatási fokozat Budapesten

2010. december 22. - szerda 10:01

Továbbra is indokolt a kedden elrendelt szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása a budapesti szállópor-szennyezettségről mért adatok alapján - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán hajnalban.


Tilos lesz aluljáróban italozni és buszmegállóban dohányozni

2010. december 09. - csütörtök 14:21

A júniusban elfogadott dohányzási tilalom bevezetése után várhatóan megtiltják a füstölést a busz- HÉV- és villamosmegállókban is. A fővárosi aluljárókban a szeszesital-fogyasztás is tilos lesz. Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester ugyanis ezt javasolja a Fidesz-KDNP-többségű Fővárosi Közgyűlésnek.


Szmogveszély van Salgótarjánban

2010. december 09. - csütörtök 11:21

Szmogveszélyre figyelmeztették csütörtökön a salgótarjániakat, mert a levegő szennyezettségének mértéke a városban meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket.


Vásárlóerő - Somogy a sereghajtók között

2010. december 01. - szerda 09:51

A megyék vásárlóerejének összevetésében Somogy a sereghajtók között van, csak Békés és Szabolcs áll mögötte a GfK Hungária által elkészített tanulmány szerint, amely hetedik alkalommal veszi számba - az ország egészét 100 százaléknak tekintve -, hogy mire elég az emberek pénze az adott településen - írta szerdai számában a Somogyi Hírlap.


Brit tudósok: nem veszélyes a klónozott marha húsa

2010. november 29. - hétfő 13:41

Nem mutatkozott különbség a hagyományosan tenyésztett és a klónozott marha húsa és teje között, így valószínűtlen, hogy élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentene fogyasztásuk - közölte az új élelmiszereket és eljárásokat vizsgáló brit testület.


Újra működik a Telenor hálózata

2010. november 23. - kedd 13:41

Újra működik a Telenor Magyarország mobilhálózata, amely kedd délelőtt leállt - közölte a cég az kedd kora délután. Az MTI úgy tudja, hogy egy tápegység hibásodott meg.


Arc alapján választ italt az automata

2010. november 15. - hétfő 14:01

Vásárlóra szabva ajánlja frissítőit az új japán dobozosüdítő-automata, amely nemhez és életkorhoz igazodva tesz javaslatot a megfelelő ital kiválasztására.


Magukhoz láncolják a gyermekeket a gyorséttermek

2010. november 09. - kedd 12:41

A gyorséttermek erőfeszítései arra irányulnak, hogy a gyerekeket már kétéves koruktól megnyerjék reklámjaikkal, honlapjaikkal egészségtelen ételeik fogyasztóiként - állapították meg amerikai kutatók.


Szmogriadó-közeli helyzet a fővárosban

2010. november 04. - csütörtök 11:21

A főváros légszennyezettsége, a levegőben szálló por koncentrációja szerdán minden mérőállomáson meghaladta az egészségügyi határértéket, az adatok ugyanakkor nem érték el a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét.


Komárom-Esztergom: határérték feletti a szálló por mennyisége

2010. november 04. - csütörtök 10:21

Komárom-Esztergom megye minden mérőállomásán az egészségügyi határérték feletti értéket mutatott a szálló por mennyisége. A legkedvezőtlenebb helyzetben Dorog van, ahol már a tájékoztatási küszöbértéket is meghaladta a koncentráció - közölte az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület csütörtökön.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés