Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 27 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Száműzték a verbénát a kozmetikumokból

2010. szeptember 06. - hétfő 10:21

A hajfestékekre kiegészítő címkét kell felvinni, valamint tilos a verbéna gyógynövény, és bizonyos illóolajok alkalmazása a kozmetikumokban - a nemzeti erőforrás miniszter erről szóló rendelete a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.


Ötmillió forintos büntetés L’Oréalnak - a cég vitatja

2010. július 07. - szerda 12:01

Ötmillió forint bírság megfizetésére kötelezte a L’Oréal Magyarország Kozmetikai Kft.-t a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A L’Oréal Magyarország vitatja a GVH döntését és vizsgálja a határozat bírósági felülvizsgálatának lehetőségét.


Lassítja az agyat a botox

2010. május 18. - kedd 09:11

Kisimítja a ráncokat, a gondolkodás képességét viszont korlátozza a botox - állapították meg amerikai tudósok.


Három év börtön hamis samponokért

2010. április 06. - kedd 18:01

Három, illetve három és fél év börtönbüntetésre ítéltek a kínai hatóságok két helyi kereskedőt hamis samponok értékesítésének vádjával. A kereskedők rendszeres vásárlói között fodrászszalonok is szerepeltek.


Egyre többet költünk tisztálkodásra

2010. április 01. - csütörtök 07:58

Idén január-februárban két százalékkal nőtt a háztartási vegyi áruk és kozmetikumok kiskereskedelmi eladása a tavalyi év hasonló időszakához képest. A kéthavi forgalom meghaladta a 46 milliárd forintot.


Hamis botox-szal kezelt az álkozmetikus

2010. február 04. - csütörtök 15:19

Az amerikai bíróság tizenhárom hónap börtönbüntetésre ítélt egy kozmetikust a közelmúltban, aki hamis hatóanyagú Botox és Restylane injekcióval kezelte ráncfeltöltésre érkező vendégeit. A hamis szerek alkalmazása mellett ráadásul az elítéltnek nem volt képesítése a beavatkozás elvégzésére.


Lejárt kozmetikumokat kaptak a katonák

2010. január 08. - péntek 10:17

Lejárt szavatosságú gyógy- és kozmetikai készítményekkel lepték meg a Magyar Honvédség Petőfi laktanyájában a nyugállományú, illetve szociálisan rászoruló katonák családjainak egy részét karácsonykor.


Hormonháztartást boríthat a népszerű kozmetikum

2009. december 09. - szerda 11:33

A Dán Fogyasztóvédelmi Tanács szerint a piacvezető márkák, mint például a Nivea és a Biotherm bőrápoló termékei gyanús összetevőket tartalmaznak.


Injekciós tűvel a hajritkulás ellen

2009. június 24. - szerda 12:12

A kilencvenes évek közepe óta terjed a hajbeültetés módszere, azóta pedig már egyre nagyobb biztonsággal alkalmazzák a sebészek. Megfelelő mennyiségű hajhagyma, egy tapasztalt sebész és sok pénz - ezek a hajtranszplantáció előfeltételei.


Hajhullás és ellenszerei

2009. május 20. - szerda 11:52

„Garantált hajnövekedést okoz!”, vagy: „Már az első használat után változás tapasztalható!”. A hasonló szlogeneket jobb óvatosan kezelni, mert általában nem tükrözik a valóságot: a hajhullás ellen nincs tökéletes gyógymód.

1 2 3


Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés