Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Kétezer aláírás egy kormányablakért

2012. április 26. - csütörtök 09:01

Kétezernél is több aláírás gyűlt össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hegyköz 18 településén, az ott élők kormányablakot szeretnének Pálháza városában, hogy ne kelljen ügyeik intézése érdekében a leendő járási székhelyre, Sátoraljaújhelybe utazniuk - írta az Észak-Magyarország csütörtökön.


Tízezer ügyfelet fogadtak eddig a budapesti kormányablakok

2011. november 11. - péntek 12:31

Tízezer ügyfelet fogadott a négy budapesti kormányablak január óta - közölte a fővárosi kormánymegbízott pénteken; Pesti Imre a XI. kerületi, Bartók Béla úti intézményben személyesen fogadta a tízezredik ügyfelet.


Újabb harmincegy ügykör a kormányablakoknál

2011. október 13. - csütörtök 15:01

Harmincegy új ügykör kerül a kormányablakokhoz hétfőtől - közölte Szabó Erika, a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.


Elégedettek a Pest megyeiek a kormányablakok ügyintézésével

2011. augusztus 22. - hétfő 11:41

Az ügyfelek túlnyomó többsége elégedett volt a Pest megyében működő kormányablakokban folyó ügyintézéssel - tájékoztatott a megyei kormányhivatal kommunikációs vezetője.


Kormányablak - Négy nap alatt négyezer ügyfél

2011. január 11. - kedd 15:01

Nyitásuk első hetében, négy nap alatt több mint 3.700 ügyfelet fogadtak a kormányablakok, a kormányhivatalok integrált ügyfélszolgálatai. A legtöbb ügyintézés, több mint négyszáz, ügyfélkapu nyitásával volt kapcsolatos - közölte a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkárság.


Fennakadás nélkül működnek a kormányablakok

2011. január 07. - péntek 12:01

Gördülékenyen, fennakadás nélkül működnek a hétfőn indult kormányablakok országszerte - mondta Rétvári Bence, miután pénteken látogatást tett a főváros XI. kerületében található integrált ügyfélszolgálati irodában.


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés