Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 73 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Kgfb - áthúzta a PSZÁF a biztosítók számításait

2010. október 08. - péntek 11:01

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) és a biztositas.hu internetes alkusz is úgy véli, hogy a PSZÁF csütörtöki vezetői körlevele után újra kell kezdeniük a biztosítóknak a jövő évi kgfb tarifáik kialakítását - közölte a szövetség és a társaság.


Kgfb - jövőre már teljesítmény alapján mérnek a biztosítók

2010. október 06. - szerda 13:51

Jövőre nem a motor hengerűrtartalma, hanem a teljesítménye alapján sorolják csoportokba a biztosítók az autósokat a kötelező gépjármű felelősségbiztosításnál (kgfb), ez kockázatarányosabb díjakat eredményez, így a gyengébb autók tulajdonosai alacsonyabb díjakra számíthatnak - közölte a kotelezo.hu szakértői portál.


Hűtlenség a biztosítások piacán

2010. október 05. - kedd 16:41

Az év végi átkötési időszakban az árharc mellett erőteljes reklámkampányok indulnak a kötelező gépjármű felelősségbiztosítások piacán. Tavaly mintegy egymillió ember váltottak biztosítót, ami a magyar gépjárműpark közel negyven százalékának felel meg. Az Uniqua biztosító várakozásai szerint idén kétmillió autós bonthatja fel meglévő biztosítását.

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés