Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 73 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


KGFB - Minden második autós vált

2010. november 12. - péntek 10:31

A több mint négymillió magyar autósnak idén a fele kötelező gépjármű felelősségbiztosítót (kgfb) fog váltani, a váltók fele pedig a K&H Biztosítót és az Astrát választja - derül ki az internetes alkuszok elemzéseiből.


Új típusú kgfb-kedvezmények - Forensis Autóklub

2010. november 09. - kedd 09:41

November 1-től ismét elindult a kötelező biztosítás átkötési kampány és ahogy azt már az előző években is megszokhattuk, ismét elárasztják a médiát az ezzel kapcsolatos információk és ajánlatok. Idén több új szereplő között érkezett a kgfb piacra az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (Forensis Autóklub), ami nem csak a biztosításkötéshez kínál kedvezményes megoldást, hanem az autózás más területén is lehetőséget teremt a spórolásra.


Újabb PSZÁF körlevél kgfb ügyben

2010. november 05. - péntek 16:11

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) körlevelet küldött az alkusz cégeknek, amelyben a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) kapcsán arra is felhívja a figyelmüket, hogy ellenőrizzék a kedvezmények valódiságát.


Közel harminc százalékos díjcsökkenés a kgfb-piacon

2010. november 02. - kedd 09:31

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás éves átlagdíja a 2010-es huszonötezer forintról jövőre tizenhétezer forint alá esik az ügyfelek első díjszámításai alapján, az árcsökkenés tehát meghaladja a harminc százalékot - közölte a netrisk.hu internetes alkusz a nála elvégzett valós kalkulációk alapján.


Hosszú távon veszélyes a túl alacsony kgfb díj

2010. október 27. - szerda 13:21

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) alacsony díja előnyös a fogyasztóknak, de a túl alacsony díj a szolgáltatás minőségét csökkenti - mondta Molnos Dániel, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára.


Másfélmillió autós válthat biztosítót

2010. október 26. - kedd 17:21

Annak ellenére, hogy a négymillió autós tíz százaléka már év közben vásárolt kocsit, és akkor kötött rá - aznapi fordulónappal - biztosítást, idén is lesz másfél millió váltó a hamarosan kezdődő kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban, amelyben négy biztosító között dőlhet el a verseny - közölte a kotelezo.hu alkusz.


Nem várható lényeges díjcsökkenés a kgfb piacon

2010. október 26. - kedd 13:01

Miután a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) évek óta a gazdaságosság határán inog a biztosítóknál, további jelentős díjcsökkenés nem várható az idei kampányban - hangzott el a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) sajtótájékoztatóján kedden Budapesten.


Éles verseny várható a kgfb-piacon

2010. október 20. - szerda 12:41

A hazai biztosítási piac képviselői szerint nincs esély arra, hogy az idén csitulna az október 30-i díjhirdetéssel kezdődő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban az agresszív díjverseny - írja szerdai számában a Napi Gazdaság.


Érdemes együtt kötni a cascót a kötelezővel

2010. október 18. - hétfő 11:31

A gépjármű biztosításoknál éves szinten nagyobb, akár harminc-negyvenezer forintos megtakarítást érhetnek el azok, akik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással együtt cascót is kötnek az autójukra, igaz ezt az együttkötési kedvezményt nem mindenki használhatja ki a kotelezo.hu szerint.


AIM Általános Biztosító - eltiltva a kgfb-szerződésektől

2010. október 18. - hétfő 10:41

Megtiltotta az AIM Általános Biztosító Zrt. számára a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) termék terjesztését a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés