Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 73 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Baleseti statisztika miatt lett olcsóbb a kgfb

2011. november 03. - csütörtök 15:12

A biztosítók a jobb kárstatisztika mellett, az ügyintézés, az ügyfelekkel való kapcsolattartás elektronizálásával csökkentették költségeiket, de a továbbiakban már csak a szolgáltatások bővítésével javíthatják pozíciójukat a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) piacon - mondta Szombat Tamás, az Aegon Magyarország nem életbiztosításért felelős vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.


Megindult a kgfb átkötések rohama

2011. november 02. - szerda 13:11

Az autósok 91 százaléka talált a jelenleginél olcsóbb kötelező gépjármű felelősségbiztosítást (kgfb) a netrisk.hu-n végzett első 300 ezer díjszámítás alapján, a clb.hu-n tarolt a K&H, a Wabard a Posta és az Uniqa bizosító, sokan választották az Allianzot, a többi biztosítónál viszont alig kötöttek szerződést - közölték az internetes alkuszok.


PSZÁF ismertető a kötelező biztosításról

2011. október 28. - péntek 12:01

Vasárnap minden biztosító közzéteszi a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjait, ekkortól az év utolsó napjáig tart az az idő, amelynek a történéseit bemutatja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a honlapján, ahol összefoglalták a kgfb-vel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.


További kgfb díjcsökkenésre számítanak a független alkuszok

2011. október 27. - csütörtök 16:51

A tervezett baleseti adó nélkül 4-5 százalékkal is csökkenhet a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) jövő évi díja a november 1-én kezdődő kampányban - mondta Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.


Kgfb - A Nemzeti Sportban hirdetik ki a tarifákat

2011. október 27. - csütörtök 12:01

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is október 30-án lesz kgfb-díjtarifa hirdetés, annak ellenére, hogy ez a nap vasárnapra esik. A meghirdetett díjak még nem tartalmazzák a baleseti adót - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) csütörtökön.


Új szereplő szállhat be a kgfb-kampányba

2011. október 27. - csütörtök 10:01

Új szereplő szállhat be a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) idei kampányába a Figyelő információi szerint; a lap úgy tudja, a magyar piacra készül a rendkívül alacsony árairól ismert, bulgáriai központú Euroins Insurance Group (EIG).


KGFB - Tízből kilenc autós váltana

2011. október 26. - szerda 16:21

Az autósok 90 százaléka lecserélné kötelező biztosítását, akár minimális árelőnyért is - derül ki a Netrisk.hu biztosítási portál megbízásából az NRC piackutató által végzett kutatásból.


Rekordszámú kgfb-t váltóra számítanak a biztosítók

2011. október 25. - kedd 11:11

Miután a baleseti adó mintegy ötezer forinttal emeli meg a jövő évi kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díját, a megtakarításra törekvő autósok várhatóan tömegesen választják a legolcsóbb biztosítót, így a váltók száma megközelítheti, illetve elérheti az eddigi másfél milliós csúcsot - közölte a kotelezo.hu internetes alkusz.


Kgfb - Váltásra késztet a baleseti adó

2011. október 14. - péntek 15:31

Ha a kormány által tervezett baleseti adót valóban a biztosítóknak kell beszedniük, akkor az átlagos éves kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) díj több mint 5 ezer forinttal emelkedik, és ez még több autóst késztethet biztosító váltásra - közölte több biztosító is kalkulációja eredményét.


Tovább csökkenhetnek a kgfb díjak

2011. október 10. - hétfő 15:31

Ahogy közeledik október 30., a jövő évi kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjhirdetése, úgy kapnak szárnyra a híresztelések a további díjcsökkenésről, vagy éppen emelkedésről - a netrisk.hu piacvezető internetes alkusz 5-7 százalék csökkenést valószínűsít.

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés