Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Saját fogyasztóvédőt képeznek a cégek

2011. április 29. - péntek 10:01

A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) ügyfélszolgálati képzéssel járult hozzá tizenkilenc Hajdú-Bihar megyei munkavállaló fogyasztóvédelmi ismereteinek kibővítéséhez; a szervezők szerint az elégedett fogyasztók jelenthetnek valós versenyelőnyt a cégeknek.


Tesco botrány: a multi álláspontja

2010. július 28. - szerda 14:21

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) bejelentése kapcsán vizsgálatot indított a pénztárosi bérek ügyében az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelet.


Drágulhatnak a nyelvtanfolyamok

2010. április 29. - csütörtök 08:31

Az akkreditációs szabályok változása miatt drágulhatnak a nyelvtanfolyamok.


Fogyasztóvédelemről verselnek a diákok

2009. október 30. - péntek 09:59

Novella és vers kategóriában pályázhat a tizennégy-tizennyolc év közötti korosztály a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos, illetve figyelemfelkeltő írásokkal.


A FEOSZ akkreditált oktatási intézmény lett

2009. szeptember 30. - szerda 11:38

A Felnőttképzési Akkreditáló testület jóváhagyta a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) oktatási intézményi akkreditációs kérelmét - közölte a szövetség kedden.


OKJ-s képzés: kidobott pénz?

2009. szeptember 16. - szerda 16:44

Évente több százezren tesznek vizsgát OKJ-s képzésüket követően. Rengeteg szakma közül válogathatunk, kérdés, mit adnak, illetve mit érnek a képzések a munkaerőpiacon.


Játszva angolul: idegen nyelven az óvodában

2009. május 13. - szerda 12:02

A gyermek és felnőtt nyelvtanulása között komoly különbségek vannak. Az idegen nyelvi fejlesztés kisgyermekkorban az anyanyelv elsajátításához hasonló, nem tudatos folyamat, fő célja a nyelvhasználat, nem pedig a helyes, nyelvtanilag is pontos kifejezés. A korai nyelvfejlesztés előnyös gyermekünk későbbi boldogulása során is. Lássuk a részleteket!


Akadálymentesítés a fejekben

2009. február 12. - csütörtök 13:55

Együttműködve a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetségével a Praktiker személyi kísérőket biztosít a látássérültek számára tizenkilenc magyarországi áruházában. Az áruházvezetőket szituációs tréningeken készítették fel a speciális segítséget igénylő vásárlók kiszolgálására.


Jogsi-dilemma: nem biztos, hogy jó az olcsó

2008. november 13. - csütörtök 16:55

Bár az elmúlt húsz évben a vezetni tanulók száma folyamatosan csökken, szinte minden sarkon autósiskolába botlunk. Túlkínálat, felszínes és türelmetlen oktatók, kevés pénzért meghirdetett, végül mégis drága jogosítványok - a hazai autósiskolákban folyó oktatás jellemzői. Hogyan válasszunk iskolát?


Fiatal fogyasztók célkeresztben

2008. október 06. - hétfő 15:00

A Magyar Fogyasztó Platform október elsején rendezett konferenciája a tizennyolc év alatti korosztályra fókuszált. Témája a fiatalkorúak iránti felelősség, illetve a tizenévesek viselkedését meghatározó, a marketingeseknek sok fejtörést okozó szubkultúrák elemzése volt.

1 2


Kommentek

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Laszlo, 2020. február 20.

Vasaroltam egy autot amit annak rendje es modja szerint elvittem eredetvizsgara es megbukott. A buka...

Valami nem stimmel a megvett autóval

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés