Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Szennyezett jégkockák a KFC-nél

2013. július 22. - hétfő 11:31

A Kentucky Fried Chicken (KFC) amerikai gyorséttermi hálózat jégkockái Pekingben 13-szor több baktériumot tartalmaznak, mint a WC lehúzásához használatos víz és 20-szor többet az országos szabvány szerint elfogadhatónál - jelentette a kínai központi televízió (CCTV) a hétvégén.


Több biztosítási eseményt okoznak a viharok

2013. június 17. - hétfő 09:01

A jól sikerült árvízi védekezés a biztosítóknak is sok pénzt takaríthatott meg - írta hétfői számában a Világgazdaság, amely a lap által megkérdezett cégekre hivatkozva azt írta: lényegesen több káreseményt jelentettek be a viharok és jégesők miatt a napokban, mint a Duna miatt.


Pazarlás járó motornál kaparni a jeget

2012. november 15. - csütörtök 14:31

Több mint félmilliárd kilométernyi távolságot lehetne végigautózni abból a benzinből, amelyet a téli ablaktisztogatáskor puffogtatnak el a brit autósok azzal, hogy közben járatják a motort - állítja a Direct Line Car brit biztosítótársaság.


Tilos korcsolyázni az ország tavain

2011. január 10. - hétfő 10:31

Lezárult vasárnap az idei korcsolyaszezon első szakasza a Balatonon, a két utolsó hivatalos pályakijelölést is megszüntették Balatonfüreden illetve Siófokon - tájékoztatott Győrffy Árpád, a balatoni jégpályákról információkat közlő balatontipp.hu szerkesztője.


Olvad a Balaton jege

2011. január 07. - péntek 13:41

A felmelegedés miatt romlik a Balatonon kialakult vastag jég minősége, de szombaton kellő biztonsági intézkedések mellett még megtarthatják a part közeli jégfelületre tervezett rendezvényeket - közölte a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője pénteken.


Jégpályák a Balatonon

2011. január 04. - kedd 16:21

Hivatalos és nem hivatalos jégpályák működnek szerte a Balatonon, sok helyen különböző szolgáltatók teszik kellemessé a téli sportolást, miközben folyamatosan jár a komp Szántód és Tihany között.


A háztulajdonos felel a hó- és jégkárokért

2010. december 06. - hétfő 16:31

A háztulajdonos felelős azért, ha az épülete előtt húzódó járdán valaki azért szenved balesetet, mert elmulasztotta a síkosság-mentesítést, de a ház előtt parkoló autóra lezúduló hó és jég okozta károkért is neki kell helytállnia - hívja fel a figyelmet közleményében a K&H Biztosító.


Visszaesőben a jégkrémfogyasztás

2010. július 28. - szerda 10:01

Visszaesőben a jégkrém fogyasztása Magyarországon, hiába jött a kánikula - nyilatkozták piaci szereplők, akik a visszatérő kánikulában bíznak.


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés