Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 22 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Nőtt a rendszeres lottózók száma

2013. április 08. - hétfő 09:01

A halmozódásoknak és a közterületi reklámoknak köszönhetően egyre többen lottóznak - írja a hétfői Világgazdaság.


Hamisított játékok egy miskolci boltban

2013. február 28. - csütörtök 15:31

Játékboltban foglaltak le hamisított játékokat a pénzügyőrök Miskolcon, az egyik hipermarket üzletében kedvező áron kínálták a gyermekek körében népszerű játékok hamisítványait - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.


Illegális tűzijáték-lerakat Kiskunfélegyházán

2013. február 27. - szerda 11:21

Illegális tűzijáték-lerakatot találtak a pénzügyőrök egy kiskunfélegyházi háznál, az ingatlanon több mint ötszáz doboz pirotechnikai eszközt, valamint csaknem négyezer írható CD-t és DVD-t foglaltak le - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.


Hamis a baba

2013. január 30. - szerda 13:21

Gyermekjáték-hamisítókat leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Kazincbarcikán. Az elkövetők távol-keleti olcsó játékokat vásároltak bizonylatok nélkül, majd ismert gyártók címkéivel látták el és adták el őket többszörös áron - tájékoztatta a NAV Észak-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-t.


Hamis játékokra bukkantak a pénzügyőrök

2012. december 10. - hétfő 09:01

Csaknem hetvenezer, világmárkák logójával ellátott, de hamisított gyermekjátékot találtak a pénzügyőrök egy kamionban Nagylak közelében egy közúti ellenőrzés során - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.


Videojáték-kiállítás a Vam Design Centerben

2012. október 11. - csütörtök 09:01

Több mint 120 videojátékon keresztül mutatja be a műfaj történetét a Vam Design Center október 19-én nyíló, Game On című interaktív kiállítása, amelynek látogatói az összes programmal a korhű szerkezeteken játszhatnak.


Százezer forint egy petárdáért

2011. december 08. - csütörtök 17:31

A tűzijátékok engedély nélküli árusítása és vásárlása, illetve a tiltott eszközök birtoklása szabálysértésnek minősül - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t a tűzijáték terjesztésének módját és használatát ismertető közleményében.


Káromkodó baba borzolja a szülői kedélyeket

2011. november 24. - csütörtök 11:41

Néhány héttel karácsony előtt különös baba borzolja az Egyesült Államokban a szülők kedélyét, akik a játékszer bevonását kérik az áruházlánctól, mert a baba - káromkodik.


Új szabály a gyermekjátékok biztonságáról

2011. november 07. - hétfő 17:11

A gyártónak és az importőrnek is kötelessége az általa forgalmazott játékkal kapcsolatos fogyasztói panaszokat kivizsgálni és nyilvántartani, egyebek mellett ezt tartalmazza a múlt pénteken hatályba lépett rendelet - közölte a Fogyasztóvédők Országos Egyesülete.


Karácsonyi ajándék hamis játékokból

2011. október 20. - csütörtök 13:31

Afrikai és kelet-európai gyerekek örülhetnek majd karácsonykor azoknak a hamis játékoknak, amelyet a brit hatóságok ajánlottak fel jótékony célra.

1 2 3


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés