Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Körmére néz a GVH az ingatlandepónak

2013. február 28. - csütörtök 16:11

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) utóvizsgálatban ellenőrzi, hogy az ingatlandepo honlapok mögött üzemeltetőként álló Experient Enterteiment Ltd. és a Weltimmo S.r.o vállalkozások teljesítették-e a GVH határozatában előírt kötelezettségeiket - közölte a versenyhivatal csütörtökön az MTI-vel.


Ingatlandepo - Közérdekű keresetet indított a GVH

2012. január 04. - szerda 13:01

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közérdekű keresetet indított három ingatlanos honlap közös üzemeltetői ellen, mivel szerződéses feltételeik tisztességtelenek voltak - közölte a GVH szerdán az MTI-vel.


Pert vesztett az ingatlandepo

2011. december 05. - hétfő 10:01

Az elmúlt 15 hónapban a hazai médiumok gyakran foglalkoztak közvéleményt alaposan felkavaró, az Expent Buissines Club, majd az All Financial Management, ezt követően az Experient Enteltaiment Ltd., és a Weltimmo S.r.o. nevű cégek által üzemeltetett ingatlanbazar.com és ingatlandepo.com honlapok viselt dolgaival.


Kedvező fordulat az Ingatlandepo ügyben

2011. augusztus 08. - hétfő 13:01

A fogyasztókkal szemben tisztességtelen magatartást tanúsító weboldalak behajtója, a Creditexpress is a fogyasztóvédők oldalára állt, és a követeléseket tárgytalannak tekinti.


Ismét pert nyertünk a depósok ellen

2011. január 19. - szerda 16:51

Miután az ingatlandepo.com üzemeltetője tavaly sajtóhelyreigazítási pert indított lapunkkal szemben és elvesztette azt, megfellebbezte a Fővárosi Bíróság döntését a Fővárosi Ítélőtáblánál. Az ítélőtábla helybenhagyta a bíróság döntését.


GVH előtt az ingatlandepo.com ügye

2010. november 24. - szerda 12:50

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) bejelentést tett a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) az ingatlanbazar.com és az ingatlandepo.com weboldalt üzemeltető vállalkozás ellen tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt.


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés