Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 113 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Építési szerződések: ördög a részletekben!

2008. június 03. - kedd 14:45

Gomba módjára szaporodnak az új építésű társasházak. A vevő legtöbbször úgy köt adásvételi szerződést az eladóval, hogy a társasház építési munkái még el sem kezdődtek. A lakásokat ilyenkor látványtervek, építési tervek alapján értékesítik.


Lakhatatlan ház, eltűnt kivitelező

2008. május 21. - szerda 16:00

Mit tehetünk, ha a házunk építésével megbízott kivitelező cég az épületet lakhatatlan állapotban hagyva eltűnik a pénzzel?


Lakástakarék-pénztárak - mire figyeljünk?

2008. május 20. - kedd 11:01

A lakáskassza alapvetően jó dolog, hiszen elősegíti az öngondoskodást. Ha viszont nem tudjuk vállalni az évekre szóló elkötelezettséget, könnyen pórul járhatunk vele. Mire figyeljünk, mielőtt belevágunk?


Átvert a kivitelező

2008. május 14. - szerda 10:20

Kiderült, hogy a kivitelezés hibás. A házunk szerkezetkész, de le fog szakadni a tető és a födém. Szóltunk a kivitelezőnek, hogy javítsa ki a hibákat, ő azt válaszolta, hogy nem, nincs rá ideje, sem pénze, és kis idő múlva a pénzünk felével köddé vált. A házunk életveszélyes.


Távközlési antenna a háztetőn

2008. április 26. - szombat 12:30

Mit tehet a társasházi lakástulajdonos, ha egy mobilszolgáltató antennarendszert telepítene társasháza tetejére?


Készházak költségei

2008. április 02. - szerda 08:30

Magyarországon erős a „sok tégla-sok beton” kultusza. Egy ház legyen masszív és tartós, ne fújja el a szél, és ne rágja szét holmi szú. Az olcsónak kikiáltott készházaktól többségünk ódzkodik, még akkor is, ha ezek a házak jó minőségűek, a téglaépületeknél jobb hőszigetelésűek, és még csak nem is olcsóbbak azoknál.


Nyugdíjas vagyok, hitelt kérnék!

2008. március 27. - csütörtök 16:15

Gy.A.-né egyedülálló asszony, százezer forintos nyugdíjjal. Lakásának fűtésrendszere rég elavult, ablakai is több évtizede szolgálnak már. Elkelne a festés-mázolás is, ezért elhatározta: lakásfelújításba fog. Hosszas számolgatás után úgy tűnt, legfeljebb kétmillió forintból kijönne a korszerűsítés. Aktív internetező lévén, e-mailben kért ajánlatokat a legnagyobb magyar kereskedelmi bankok mellett néhány hitelközvetítőtől is. Lássuk, milyen válaszokat kapott!


Lakáshitel-átváltás buktatói

2008. március 26. - szerda 09:15

Több mint öt éve annak, hogy a bankok kínálatába bekerültek a kedvezményes lakáshitelek. Mára a piaci versenynek köszönhetően számtalan lakáshitelt kínálnak egyre kedvezőbb feltételek mellett. De mi tévő lehet, aki lakáshitelére tizenöt-húsz évet írt alá, mégis csökkenteni szeretné törlesztőrészleteit.


Fércelt lakópark, eltűnt kivitelező

2008. március 20. - csütörtök 10:30

A kivitelező cég kontár munkát végzett, majd jogutód nélkül megszűnt; így a garanciális követeléseket nem lehet számonkérni. A javítás tetemes költségei a lakókat terhelik?


Lakásfelújítás csapdákkal

2008. március 13. - csütörtök 09:00

Az építőipari törvénysértések, valamint az elkészült munka minőségével kapcsolatos viták mindennaposak. Létezik azonban néhány módszer, melyekkel jelentősen csökkenthetőek a kockázatok. Szakértőinket a megelőzés lehetőségeiről, a felújítás gyakori hibáiról, valamint a tulajdonos és kivitelező közti viták rendezésének módjáról kérdeztünk. Összegyűjtöttük az „átverések” leggyakoribb típusait is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés