Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 113 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Ki fizeti a csőtörés okozta kárt?

2008. augusztus 25. - hétfő 15:11

Bosszantó, ha lakásunk beázik, dohszagúvá téve ingóságainkat. Még bosszantóbb, ha a probléma állandósul, a hibát pedig nem tudjuk elhárítani, mivel társasházi közös tulajdonban lévő épületrészt érint, ami miatt a kijavítást senki nem érzi kötelességének.


Az erkélyek meg rozsdásodnak tovább...

2008. augusztus 18. - hétfő 10:51

A lakóparkban a lakások körülbelül nyolcvan százalékánál hibádzik a garanciális munka. Már minden létező főnököt felhívtam a Strabagnál, de mindegyik csak hárít, és vagy a kapcsolattartó, vagy az alvállalkozó felé irányítanak, akik persze nem csinálnak semmit.


Lakásunk címkéje az energiatanúsítvány

2008. augusztus 12. - kedd 09:51

Jövőre az új építésű ingatlanok energiatanúsítványt kapnak, amiből kiderül, mennyire hatékony az épület energiafelhasználása. Így eldönthetjük mennyire „takarékos” lakást vásárolunk. A minősítés ára pár tízezres költség, ám a rendszer bevezetése körüli ellentmondások fényében kidobott pénznek tűnik. A jogszabály nem bünteti azokat, akik kötelezettségük ellenére sem készíttetnek vizsgálatot, sőt a lakástulajdonosok sem reklamálhatnak, ha az ígért energiafelhasználás dacára többet „fogyaszt” otthonuk.


Balatoni átverés

2008. július 22. - kedd 16:11

Az apartman tulajdonosa nem tudta a hirdetésben leírtakat biztosítani, megkeserítette vendégei életét, többször nem tartotta be a szavát és számlát sem adott a kifizetésről.


Ha meguntuk a közös képviselőt

2008. július 04. - péntek 22:11

Ha lakóként, közös költség címén havonta súlyos ezreket szednek be tőlünk, egyáltalán nem mindegy, ki és miképpen rendezi társasházunk napi ügyeit. Lakásunk, kertünk, udvarunk épsége, legfőképpen pedig nyugalmunk mehet füstbe, ha nem vagyunk tisztában jogainkkal, vagy ha úgy tűnik, semmibe veszik azokat.


Átjön a penész a szomszédtól

2008. június 25. - szerda 17:01

A szomszéd nem törődik lakásával évek óta, emiatt átjön a penész. Mit tehetünk ellene? Követelhetünk-e kártérítést?


Fogyasztóvédelmi problémák az építőipar területén

2008. június 19. - csütörtök 11:01

Sok probléma van a lakosság számára nyújtott építőipari szolgáltatások területén, a megoldásukhoz a szolgáltatásnyújtók magatartásának megváltozása mellett a fogyasztók felelős hozzáállása is elengedhetetlen - fogalmazták meg a felügyeleti és szakmai szervezetek képviselői szerdán, az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottságának ülésén.


Hogyan válasszunk csempét?

2008. június 13. - péntek 16:00

Csempével ma már nemcsak vizes helyiségeket, de gyakran az egész lakást is burkolják. Cikkünk segít eligazodni a csempék és járólapok kavalkádjában. Utánajártunk, milyen alapvető különbségek vannak a hidegburkolatok között és az is kiderül, mit jelentenek a csomagoláson olvasható, minőségjelző számok.


Kerti játszóvarázs

2008. június 11. - szerda 16:00

Egyensúlyfejlesztés, kiélhető mozgásigény, jó levegő - mind a szabadtéri játszóterek előnyei közé sorolható. Elterjedőben van a saját, kerti játszótér használata is. Mire figyeljünk kialakításukkor?


Távközlési oszlop az udvaron

2008. június 06. - péntek 13:30

Magánterületen elektronikus hírközlési létesítmény főszabály szerint az ingatlan tulajdonosa és a szolgáltató közötti megállapodás alapján helyezhető el.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés