Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 113 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Gázos idők

2008. december 09. - kedd 21:22

A fűtési szezon megkezdésével a gázszolgáltatással kapcsolatos problémák is megjelennek. A magas számlák, gázkompenzációval kapcsolatos problémák, zavaros elszámolások nem kevés fejtörést okoznak a fogyasztóknak.


Hogyan vásároljunk használt lakást?

2008. december 05. - péntek 18:55

Új vagy használt? Alapvető kérdés, ha úgy döntünk, megérett az idő berendezni saját otthonunkat, vagy lecserélni „kinőtt” lakásunkat. Ha végül egy használt lakás mellett tesszük le voksunkat, úgy érdemes körüljárni, milyen tippek, trükkök, buktatók kísérhetik a kiszemelt ingatlan megvásárlását.


Mire jogosult az üzemeltető?

2008. december 05. - péntek 16:22

A társasházi ügyintézésekkel kapcsolatban gyakran hallunk vitatható jogszerűségű intézkedésekről. Sok esetben a jogszerűtlenség oka nem szándékosság, csupán az, hogy sem a közös képviselő, sem a lakók nem voltak tisztában a társasház működésével, illetve a társasházra vonatkozó jogi szabályozással.


Közös képviselő, saját póráz

2008. november 14. - péntek 11:01

Mit ér a közös képviselő, ha sok esetben komplett bizottság szükségeltetik viselt dolgainak ellenőrzéséhez? Milyen következményekkel jár, ha bebizonyosodik több százezres, vagy milliós sikkasztása?


Kerülje el a balesetet! - a bababiztos lakás

2008. november 04. - kedd 15:15

Ha gyermekünk már önállóan mozog, kissé át kell alakítanunk a lakást, hogy a veszélyes tárgyak elzárásával a terep valóban „bababiztos” legyen. A legnagyobb balesetek oka ugyanis nemritkán jelentéktelen apróság.


Mindenható szakik

2008. október 25. - szombat 10:05

Az iparos gyakran jön, lát, szerel - és persze tör és zúz. Hogyan védhetjük ki, hogy a mesteremberek munkájuk során pluszmunka kifizetésére kényszerítsenek, netán komoly károkat okozzanak?


Bérleti szerződés - közös érdek

2008. október 22. - szerda 15:55

Tavaly ezernégy, idén első félévben hétszázötvenkét olyan, közérdekű bejelentést kapott az APEH, melyben – többnyire szomszédok – feketén kiadott lakásra hívják fel figyelmüket. Ha az ellenőrök nem találnak érvényes bérleti szerződést, nincsen számla a havi befizetésekről és lakásbérbeadás ténye sem szerepel a tulajdonos személyi jövedelemadó bevallásában, úgy a feljelentett tulajdonost akár egymillió forinttal is lehúzhatják.


Ablakcsere buktatókkal

2008. szeptember 26. - péntek 23:01

Sokan ablakcserével igyekeznek fűtési számlájukon spórolni, éppen ezért nem mindegy, milyen ablakot szerel a kivitelező a régi helyére. A választás nem könnyű, sem az ablakok, sem a szolgáltatók között.


Építési haddelhadd: szebb, jobb, nagyobb?

2008. szeptember 05. - péntek 13:41

Szeptember 12-től több pontban módosul az országos településrendezési és építési követelményekről szóló rendelet: a változások többek között a nappalik alapterületét, a megújuló energiaforrások elhelyezhetőségét, valamint a garázsok számát és méretét érintik.


Falra kent festékek: olcsó hús, híg lé

2008. szeptember 01. - hétfő 14:31

A falfestékekre fokozottan igaz a mondás, mely szerint olcsó húsnak híg a leve. Míg a legolcsóbb típusokból a teljes fedés eléréséhez igen sokat kell felhasználnunk, addig a jó minőségűekből meglepően kevés is elegendő.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés