Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 113 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Totális káosz az ingatlanszakmában

2009. december 02. - szerda 16:33

Ingatlan-értékbecslőkkel akarják megfizettetni bedőlt hiteleiket a bankok. Az ingatlanközvetítők se jártak jobban: a válság az irodák felét csődbe juttatta. A sorra megjelenő miniszteri rendeletek mit sem változtatnak a helyzeten, a vagyonadót pedig nem veszik komolyan a megrendelők - írja a Népszabadság online.


Kevesebben kérnek építési engedélyt

2009. november 03. - kedd 15:48

Az idén szeptember végéig több mint húszezer lakás kapott használatbavételi engedélyt, egy százalékkal kevesebb, mint 2008 azonos időszakában, és huszonháromezer új lakásra adtak ki építési engedélyt, ami huszonhat százalékkal kevesebb, mint a múlt év első kilenc hónapjában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).


Kelendőek az árverezésre váró lakások

2009. szeptember 28. - hétfő 12:44

Az árverezésre váró ingatlanok iránt érdeklődtek a legtöbben az idei lakásvásáron. A fizetésképtelenné vált hitelesek otthonait a piaci ár hatvan-nyolcvan százalékáért kínálják. Szakértők szerint a válság ellenére egyelőre nem csökkentek az ingatlanárak, viszont többen vesznek készpénzért ingatlant.


Kábelfektetés magánterületen, engedély nélkül

2009. szeptember 21. - hétfő 15:12

A szolgáltató visszamenőleg kér beleegyezést a lakosoktól, akik azonban erre csak akkor hajlandóak, ha bérleti díjat fizet a cég.


Nálunk kormoz a szomszéd nyomda füstje

2009. szeptember 03. - csütörtök 11:44

Mit tehetünk, ha szomszédunkban olyan építkezés vagy ipari tevékenység folyik, ami pokollá teszi otthon töltött időnket, sőt, egészségünkre is káros lehet? Kétségbeejtő, ha az illetékes építési hatóság által kiadott megszüntető határozat ellenére sem történik semmi. Olvasói levélre válaszolunk.


Mellőzött mellékmérő

2009. augusztus 29. - szombat 11:33

Az átalányfizetésnél korrektebb módszer, ha a társasházi lakások tulajdonosai saját mellékmérőjük alapján fizetik a vízdíjat. De mi van akkor, ha ehhez a mellékmérővel nem rendelkező tulajdonosok nem járulnak hozzá? Utánajártunk, mit lehet tenni ilyen esetben.


Birtokháborítás hanggal és szaggal

2009. augusztus 19. - szerda 14:54

Ha a környezetünkben valaki túl zajosan, vagy netán túl szagosan éli életét, akár birtokháborítást is elkövethet. Utánajártunk, mit lehet tenni az elviselhetetlen szomszéd ellen.


Orrunk alá vezetik az égésterméket

2009. augusztus 07. - péntek 13:22

Tűrnöm és néznem és szagolnunk kell a sok gázkiömlőt ami az orrunk alá vezeti az égésterméket? Tesztelnem kell, hogy mikorra kapjuk meg a halálos méreganyagot a nyomdából a szellőzőkön keresztül?


Villanyoszlop az udvaromon

2009. július 29. - szerda 10:54

Megkérdezése és beleegyezése nélkül emelt villanyoszlop és vezeték zavarja olvasónk nyugalmát saját telkén, ezért bérleti díjat szeretne kapni az áramszolgáltatótól. Kiderítettük, mi a teendő, ha az áramszolgáltató szántóföldünkön, üdülőtelkünkön vagy éppen közvetlenül a házunk mellett szeretne villanyoszlopot állítani, vezetéket húzni, illetve akkor, ha már meg is történt az eset.


Fogyasztóvédők vizsgálják a lakáshiteleket

2009. június 23. - kedd 14:22

A Fogyasztói Jogérvényesítő Szervezet (FJSZ) mintegy harminc, lakáscélú kölcsönt nyújtó pénzügyi intézménynél indított vizsgálatot a lakáshitelek feltételeiben bekövetkezett változások kapcsán.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés