Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 44 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Erősödő forgalom a magyar-ukrán határszakaszon

2011. május 20. - péntek 14:21

A záhonyi magyar-ukrán határállomáson két, míg Barabásnál és Beregsuránynál egy-egy órát kényszerülnek várakozni a Magyarországra belépni kívánó személyautók; a határszakaszon a hétvége közeledtével a forgalom erősödése várható - közölte honlapján péntek délután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.


Huszonegy határsértőt fogtak el a szerb határ közelében

2011. május 05. - csütörtök 11:01

Egy áruszállító kisbuszban huszonegy határsértőt fogtak el a határrendészek szerdán az 53-as főúton a szerb-magyar határ közelében, a járművet vezető magyar férfit őrizetbe vették - közölte a rendőrség csütörtökön.


Élénk bevásárlóturizmus Kárpátalján

2011. április 20. - szerda 09:21

A húsvét közeledtével jelentősen megnőtt a szomszédos országokból Kárpátaljára irányuló bevásárlóturizmus, a határ menti magyarországi, szlovákiai és romániai régiók lakosai főként élelmiszerekért, dohányáruért és üzemanyagért utaznak Ukrajnába.


Harminchat afgánt találtak egy kamionban Nagylaknál

2011. február 18. - péntek 11:01

Harminchat afgán állampolgárra bukkantak a határrendészek egy bolgár kamionban csütörtök este Nagylaknál; az illegális úton érkezők Németországba akartak eljutni - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője


Ukrán határ - Felírják a kilométerállást és az üzemanyagszintet

2011. február 04. - péntek 13:01

Hétvégén egy-három órás forgalomtorlódás várható a záhony-csapi közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban mindkét irányban Magyarország és Ukrajna között - közölte a rendőrség pénteken.


Csempészautókat koboztak el a pénzügyőrök

2011. január 06. - csütörtök 11:01

Üzemanyag-csempészetre átalakított személygépkocsikat koboztak el a magyar-ukrán határszakaszon - közölte Kupecz József pénzügyőr őrnagy.


Petárdacsempészeket fogtak a vámosok

2010. december 13. - hétfő 11:01

Néhány óra alatt két petárda-szállítmányt találtak a vámosok Röszkénél, a tiltott pirotechnikai eszközöket mindkét esetben autóbuszokon próbálták Magyarországra csempészni - tájékoztatott a vám- és pénzügyőrség.


Elkoboztak tizennégy tonna magyar paprikát Romániában

2010. október 14. - csütörtök 17:41

Több mint 14 tonna magyar paprikát koboztak el Romániában az aradi pénzügyőrség munkatársai, akik a nagylaki határátkelőnél bukkantak rá az illegális importzöldségre.


Nehézkes lesz a hétvégi közlekedés

2010. október 01. - péntek 16:21

Hétvégén az autópályákon forgalomkorlátozásokkal, a határátkelőhelyeken várakozással kell számolni, miközben a kései világosodás és a korábbi sötétedés is nehezíti a közlekedők dolgát - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).


Ferrarit fogtak a nagylaki vámosok

2010. szeptember 27. - hétfő 15:01

Összesen alig ötszáz darab készült abból az autóból, amely vasárnap este akadt fenn a nagylaki határátkelőhelyen; a körülbelül 60 millió forint értékű sportkocsit a svájci hatóságok körözték- közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

1 2 3 4 5


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés