Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 134 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


A magyarok nyitottak a kalózszoftverekre

2010. november 19. - péntek 15:21

A Microsoft megbízásából, húsz országban készített felmérés szerint a fogyasztók többsége ismeri a kalózszoftverek veszélyeit. Minden második felhasználó tart a licenc nélküli programok okozta adatvesztéstől, illetve a személyi adatokhoz történő illegális hozzáféréstől. A HENT adatai szerint, a veszélyek ellenére a magyar lakosság jó része nyitott az illegálisan másolt szoftverek megvásárlására.


Új fegyver a ruhahamisítás ellen

2010. október 29. - péntek 16:01

A ragasztott hamis márkajelzések és az eredetitől csak kis mértékben eltérő, így megtévesztésre alkalmas, megjelölések kora lejárt. A hamisítók a ruhák megjelenésében tökéletesen megegyező termékeket képesek előállítani. Ezt megelégelve most a tervezők a legmodernebb technológiákat hívják segítségül termékeik és gazdasági érdekeik védelmében.


Kiszagolták a fináncok a hamis parfümszállítmányt

2010. október 20. - szerda 09:31

Több mint háromszázhúszmillió forintot érő hamis parfümszállítmány akadt fenn Röszkén, az ötvenháromezer doboznyi illatszerre egy török teherautóban bukkantak rá a vámosok - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyőrség Dél-Alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.


Jó üzlet a berlini fal hamisítása

2010. október 18. - hétfő 12:31

A német fővárosba látogató bel- és külföldi turisták kedvelt emléktárgyai közé tartoznak a néhai berlini fal darabkái, amelyekből széles választékot kínálnak szuvenírboltok éppúgy, mint az egykori Checkpoint Charlie környékén megtelepedett alkalmi árusok. Egy német hetilap azonban kiderítette, hogy a jó pénzért forgalomba hozott maradványok fele közönséges hamisítvány!


Pénzhamisítókat fogtak el Salgótarjánban

2010. október 08. - péntek 15:31

Két pénzhamisító 20 ezer és 5 ezer forintos bankjegyeket állított elő Salgótarjánban; a rendőrök elfogták őket - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Rohamléptekkel növekszik a hamisítási ipar

2010. szeptember 30. - csütörtök 13:21

A világban a hamisítási ipar dinamikusan növekszik, az idén az okozott kár kilencszázmilliárd dollárra tehető, szemben a 2007. évi kétszázötvenmilliárd dollárral - mondta Simándi Andrea, a Simándi Bird&Bird ügyvédi iroda vezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.


Vízkőoldóból készítettek alkoholt - négy év a jutalom

2010. szeptember 21. - kedd 15:11

Négy év börtönre ítélt a megyei bíróság hétfőn egy kecskeméti férfit, aki a vád szerint társaival Horvátországban vásárolt huszonhatezer liter vízkőoldót, majd ebből nyert ki - sósav hozzáadásával - etil-alkoholt. A többi hat vádlott is letöltendő illetve felfüggesztett szabadságvesztést kapott.


Emberkísérlet gyanúja étrend-kiegészítőknél

2010. szeptember 13. - hétfő 10:11

Illegálisnak és hamisnak minősített számos potencianövelő étrend-kiegészítőt egy független tudományos kutatás, amely még az engedély nélküli emberkísérlet gyanúját is felvetette egyes termékeknél - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.


Seftelőket állítottak elő Pécsett

2010. augusztus 25. - szerda 16:31

Tizennyolc engedély nélküli kereskedőt állítottak elő összehangolt razzia keretében Pécs belvárosában szerdán.


Jól fogy az Androidos hamis iPad

2010. augusztus 18. - szerda 17:01

Az eredeti iPad hivatalosan még nem kapható, de hamis verziója iránt jelentős a fogyasztói érdeklődés Kínában. A Shenzhenben gyártott hamisítványok Android rendszeren futnak, és nem férnek hozzá az Apple alkalmazásokhoz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés