Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Egyre több a hódok okozta kár

2014. február 28. - péntek 10:41

Egyre több kárt okoznak a hódok a Kisalföldön - mondta el a térség erdőgazdálkodásáért felelős társaság illetékese az MTI-nek.


Piros riasztás hófúvás miatt

2013. január 18. - péntek 09:01

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) piros, vagyis harmadfokú riasztást adott ki a Dunántúl öt megyéjének 26 kistérségére hófúvás miatt pénteken, ezért az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) arra kéri az autósokat, hogy aki teheti, ne induljon útnak az érintett térségben.


Szükségállapot Bulgáriában a hóhelyzet miatt

2012. december 20. - csütörtök 15:51

Szükségállapotot hirdettek csütörtökön Bulgária északkeleti részén az erős havazás és a dermesztő hideg miatt - közölte a rendőrség.


Javul az ivóvíz minősége Hódmezővásárhelyen

2012. április 18. - szerda 12:51

Egy 1,6 milliárd forintos uniós támogatású projektnek köszönhetően a jövőben jelentősen javul az ivóvíz minősége Hódmezővásárhelyen és kistérségében - jelentette be a város polgármestere szerdán a dél-alföldi városban.


Másodfokú riasztás hófúvás miatt

2012. február 15. - szerda 13:31

Az erős hófúvás miatt másodfokú, azaz narancssárga színű riasztást adott ki az északkeleti megyékre az Országos Meteorológiai Szolgálat - közölte Csonka Tamás, a szolgálat munkatársa szerdán az MTI érdeklődésére.


A hóágyúk hatásaira figyelmeztetnek a környezetvédők

2011. március 11. - péntek 12:01

Manapság a síelés szerelmeseinek nem kell félniük a hóhiánytól, ha sportszenvedélyüknek készülnek hódolni, hiszen a legtöbb sípálya használ már hóágyúkat. Ami viszont öröm a sportolóknak és a fenntartóknak, nem teszi boldoggá a környezetért aggódókat.


A háztulajdonos felel a hó- és jégkárokért

2010. december 06. - hétfő 16:31

A háztulajdonos felelős azért, ha az épülete előtt húzódó járdán valaki azért szenved balesetet, mert elmulasztotta a síkosság-mentesítést, de a ház előtt parkoló autóra lezúduló hó és jég okozta károkért is neki kell helytállnia - hívja fel a figyelmet közleményében a K&H Biztosító.


Részleges áramkimaradás Zalában

2010. november 29. - hétfő 11:21

Az elmúlt napok intenzív havazása miatt részleges áramkimaradás van Zala megye több településén - közölte Szabó István, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense hétfő délelőtt.


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés