Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 72 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Garancia és hitel használt autóra

2008. április 11. - péntek 17:15

Legtöbbünk számára egy két-hárommilliós autó évekig tartó spórolás jutalma vagy sokéves eladósodás biztos jele. Ezért sem mindegy, hogy milyen használt járgányt kapunk pénzünkért. Sorra vesszük, mi a teendő, ha átvert bennünket egy kereskedés, és frissen vásárolt autónk sokkal rosszabb állapotú, a meghirdetettnél.


Simlis használtautó kereskedő

2008. április 09. - szerda 09:55

Ez az autó elvileg át sem mehetett volna sem a műszaki vizsgán, sem a környezetvédelmi vizsgán. A kereskedő mégis friss műszakival és zöldkönyvvel adta el nekünk, szabályos adás-vételi szerződéssel és számlával.


Árgarancia érvényesítése

2008. március 28. - péntek 15:05

Az árgarancia a kiélezett piaci verseny következtében az elmúlt években vált egyre ismertebbé. A szolgáltatás nem csupán az iparcikk és a barkácsáru kereskedelemben, de az élelmiszer-eladás, a nyelvoktatás és az utazásszervezés területén is megjelent. Kérdés azonban, hogy a vásárlók érdekét szolgálja-e, vagy egyszerű reklámfogás.


Legközelebb kettőt vegyek?

2008. március 25. - kedd 12:30

Formálisan tulajdonosa vagyok egy mosógépnek. Ráadásul nekem kell kinyomoznom, hogy ki a szerelő és miért hetes késéssel továbbította az alkatrészigényt.


Laptop a szerviz fogságában

2008. március 21. - péntek 11:00

Frissen vásárolt laptopomat két hónapja nem tudom használni! A javítást halogatják, a cserét megtagadják, a panaszkönyv betelt, a Békéltető Testület pedig tehetetlen.


Fércelt lakópark, eltűnt kivitelező

2008. március 20. - csütörtök 10:30

A kivitelező cég kontár munkát végzett, majd jogutód nélkül megszűnt; így a garanciális követeléseket nem lehet számonkérni. A javítás tetemes költségei a lakókat terhelik?


Szakszerviz: nem olcsó a garancia

2008. március 19. - szerda 11:30

Csak akkor érvényes a garancia, ha a szakszervizzel üzembe helyeztetjük a kerékpárt, a szervíz azonban több ezer forintot kér el a vizsgálatért, beállításokért.


Garanciális autószerviz

2008. március 18. - kedd 14:51

A garanciális szerviz nem mindig jelent ingyenességet – pedig új autó vásárlásakor sokan így vélik. Kopó alkatrészekre azonban nem vonatkozik a garancia. A csökkenő eladások arra kényszerítik a márkakereskedéseket, hogy többletszolgáltatásokkal csábítsák magukhoz vásárlóikat. Ilyen az egy-, három-, sőt hétéves jótállás, a kereskedések profitjának fő forrása.


Jó ötlet az outlet

2008. február 14. - csütörtök 16:45

Egyre több műszaki outlet nyílik, a szokásosnál jóval olcsóbban kínálva másutt is kapható, márkás termékeket. Vajon mennyi garancia jár a szépséghibás, illetve szállítási sérült portékákra?


Új ingatlan vásárlása: beruházók csapdájában

2008. február 01. - péntek 16:00

Bár az újépítésű ingatlanok blankettaszerződéseit beruházóik csak kismértékben hajlandóak módosítani, néhány kikötéshez ragaszkodnunk kell. A kötbérhez és pontos határidők megjelöléséhez például mindenképpen…

1 2 3 4 5 6 7 8


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés