Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 14 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Nem lesz több fogyasztói csoport

2013. szeptember 10. - kedd 11:11

Véglegesen betiltják a fogyasztói csoportok szervezését, ha a parlament elfogadja a fogyasztóvédelmi törvény kormány előtt lévő módosítását - írta a Magyar Nemzet hétfőn.


Sok a panasz a kuponos szolgáltatókra is

2013. április 03. - szerda 15:21

Sok panasz érkezik a fogyasztói csoportokra, amelyek szervezését tiltja ugyan a törvény, de a szervezők azzal érvelnek, hogy nem újakat hoznak létre, hanem a régiekbe léptetnek be új tagokat, így újabb jogszabályi rendezés nélkül nem oldódik meg ez a probléma - mondta Baranovszky György, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége ügyvezető elnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.


Fogyasztói csoport szervezői bíróság előtt

2013. január 07. - hétfő 10:01

Vádat emelt az ügyészség M. Csaba és hét társa ellen, akik egy pénzügyi szolgáltatást nyújtó cég kecskeméti és miskolci irodájának alkalmazottaiként több száz sértettet csaptak be - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.


Végtörlesztés - Óva int a fogyasztói csoportoktól a GVH

2011. október 12. - szerda 15:11

A Gazdasági Versenyhivatal (GHV) arra hívja fel a figyelmet, hogy a fogyasztói csoportot szervezők által kínált konstrukciók nem alkalmasak a végtörlesztés megoldására.


Nem utal vissza pénzt az Euromobilien Hungary

2011. augusztus 10. - szerda 15:37

Lajos pénzszűkébe került és egymillió forintos hitelszerződést írt alá a GVH által már elmarasztalt Euromobilien Hungary Kft.-vel. Az ügyintéző kérésére befizetett hetvenezer forintját viszont már a szerződés felmondása után nem kapta vissza.


Fogyasztói csoportokat szervező cégeket bírságoltak

2011. június 24. - péntek 17:01

Összesen közel egymillió forintra bírságolta a Creditswiss Pénzügyi Szolgáltató Kft.-t és az Euromobilien Hungary Kft.-t a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége fogyasztói csoportok szervezése miatt, a határozatok nem jogerősek - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) pénteken.


Betiltaná a fogyasztói csoportokat a FEOSZ

2011. május 10. - kedd 13:41

A fogyasztói csoportok betiltását vagy szigorú szabályozását javasolja a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ); az egyesület az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságához és a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz fordult - közölte a FEOSZ.


Újabb fogyasztói csoportot bírságolt a GVH

2011. május 02. - hétfő 15:41

A Hungarian Economy Partners Kft. megtévesztette a fogyasztókat a nyomtatott sajtóban megjelent tájékoztatásaival, ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 8,1 millió forint bírság megfizetésére kötelezte, valamint megtiltotta a vizsgált és kifogásolt tartalmú tájékoztatások további megjelentetését.


Betiltanák a fogyasztói csoportokat

2011. január 19. - szerda 14:41

A fogyasztói csoportok szervezésének betiltását, vagy szigorú szabályozását javasolja a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ).


Milliós GVH-bírság a Quantum Investnek

2010. december 15. - szerda 15:41

A nyomtatott sajtóban megjelent tájékoztatásaival a fogyasztói csoportok szervezésével foglalkozó Quantum Invest Zrt. megtévesztette a fogyasztókat, s ezért a vállalkozást a kiszabható legmagasabb összeghez közeli, 4,7 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a Gazdasági Versenyhivatal, valamint megtiltotta a vizsgált és kifogásolt tartalmú tájékoztatások további megjelentetését.

1 2


Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés