Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


GMO: kockázatok árnyékában

2008. február 16. - szombat 08:00

A genetikailag módosított élelmiszerek megjelentek a hazai üzletek polcain is. Alapvető vizsgálatok híján azonban nem tudjuk pontosan, hogy hasznosságuk mellett milyen kockázatokkal jár a GM-termékek használata.


Húskészítmények tartósítószerei

2007. december 30. - vasárnap 00:30

Az ünnepi asztalunkra kerülő húsételek alapanyagait gyakorta súlyos méregnek számító tartósítószerekkel kezelve vehetjük meg. Számba vettük a hús konzerválására használt szereket, és esetleges veszélyeiket.


Veszélyes transzzsírok

2007. december 12. - szerda 12:15

Szívinfarktust és érelzáródást okozhatnak az ételeinkben lévő mesterséges transzzsírok. Magyarországon évente ezer ember halálát lehetne elkerülni, ha teljesen száműznék az iparilag hozzáadott transzzsírsavakat.


Kistermelői portékák

2007. november 23. - péntek 16:00

Sokan esküszünk a piacon, töpörödött nénikéktől kapható gyümölcsre, ahelyett, hogy a bolti, nagyobb, de kevésbé ízes portékát választanánk. A piacok kaotikus kavargása mára a múlté. Az élelmiszerbiztonság szabályai ott is ugyanolyan szigorúak, mit bárhol.


Volt egy csótány, mit fizetek?

2007. október 29. - hétfő 16:21

Otthon érzik magukat a közelünkben. Mindenhova követnek bennünket, ennek köszönhetik elterjedésüket. Mi viszont inkább szabadulnánk tőlük. Teljesülhet-e a vágyunk?


Tények és tévhitek, avagy mennyire egészséges a higiénia?

2007. október 04. - csütörtök 16:57

Margarint fogyasszunk vagy vajat? Növeli a tojás a koleszterinszintet? Káros az egészségre, vagy mégsem? Sorjáznak a kérdések. Nincs könnyű helyzetben, aki megpróbál – korábbi étkezési szokásait feladva – egészségesebben táplálkozni, hiszen a tudomány új és újabb felfedezésekkel áll elő. A Kosár magazin a tisztázás szándékával a hitek és tévhitek rengetegében járt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés