Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Légkondicionálók okozta betegségek

2008. augusztus 21. - csütörtök 14:11

A nyári melegben csak egy gombnyomás és máris kellemesen hűvös levegő árasztja el a lakást, vagy az autót és nincs ez másként a munkahelyi környezetben, de a bevásárlóközpontokban sem. A légkondicionálók elterjedésével azonban egyre gyakoribbá válnak az általuk okozott szövődmények is.


Génmódosított élelmiszerek a szomszédban

2008. augusztus 19. - kedd 15:21

Az ukrajnai üzletekben árusított élelmiszerek egyharmada tartalmaz génmódosított összetevőket, de a csomagolásukon nincs erre utaló jelölés. Az Egyesült Államokban az élelmiszeráruházak termékeinek hatvanöt százaléka tartalmaz GM összetevőt, és erről a vásárlók mit sem sejtenek.


Mossa kezeit a csapos. Sörben.

2008. augusztus 13. - szerda 12:11

Bár idén is beharangozták, hogy a Sziget fesztiválon működő kocsmák fogyasztóvédelmi ellenőrzésekre számíthatnak, ebből mi semmit sem vettünk észre. Megfigyeltük az egyik pultos sörcsapolási technikáját...


Új kézben az ételmérgezések elleni harc

2008. július 24. - csütörtök 10:01

Lényegesen több ételfertőzést jelentettek az idén, mint az elmúlt év hasonló időszakában - mondta Ócsai Lajos, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Közegészségügyi Főosztályának vezetője.


Zöld út a GMO takarmány importjának

2008. július 16. - szerda 15:01

Az Európai Bizottság az eddigi zéró tolerancia elvvel szakítva a génmódosított (GMO) takarmányok importjának engedélyezése mellett döntött. Ez ellen a múlt héten tiltakozott Hegyi Gyula magyar EP-képviselő öt különböző frakcióból való képviselőtársával együtt.


Aranytojás, tyúktartás

2008. július 15. - kedd 11:41

Tojást enni igen egészséges dolog. Beszerezhető piacról, őstermelőktől, bár leggyakrabban boltokból jutunk hozzá. Jelölésük kötelező, amiből szinte ólra pontosan kideríthető származási helyük. Hasznos tudnivalók és érdekességek a tojásról.


Esős napokon gyakoribb a gyilkos galóca

2008. július 09. - szerda 10:11

Július első hetében három gombamérgezés is történt, amelyre évek óta nem volt példa. Az esetek elkerülhetők lettek volna, ha a gyűjtők bemutatják a szakellenőröknek az általuk szedett gombát.


Átjön a penész a szomszédtól

2008. június 25. - szerda 17:01

A szomszéd nem törődik lakásával évek óta, emiatt átjön a penész. Mit tehetünk ellene? Követelhetünk-e kártérítést?


Valós veszély az élelmiszerbűnözés

2008. június 23. - hétfő 13:35

Évi ötszázmilliárd dollár haszon származik az élelmiszerbűnözésből a világon - mondta Szeitzné Szabó Mária a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal főigazgatója hétfőn, az élelmiszerbűnözésről rendezett konferencián.


Vigyázzunk a tojással!

2008. március 21. - péntek 10:00

A nyers tojás héján veszélyes baktériumok lehetnek, belsejével is óvatosan kell bánni. A tojás - húsvéti szimbólum volta mellett - alapvető élelmiszer, ám sokan nincsenek tisztában legfontosabb felhasználási szabályaival sem. A Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal (MÉBIH) hírleveléből sokminden kiderül.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés