Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Magyarországra nem került szalmonellás mogyoróvaj

2009. január 27. - kedd 12:33

Itthoni boltokban nem került forgalomba olyan amerikai mogyoróvaj, amely feltehetőleg szalmonellával szennyezett - közölte a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal (MÉBIH).


Génpiszkált kukoricát erőltet az Unió

2009. január 23. - péntek 11:03

Az Európai Bizottság (EB) két új génmódosított kukorica fajta termesztésének engedélyezését javasolja amellett, hogy feloldaná a magyar, francia és görög termesztési tilalmat is, miközben Európában egyre nőnek az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos aggodalmak - hívta fel a figyelmet a Magyar Természetvédők Szövetsége - Föld Barátai Magyarország és a Greenpeace Magyarország közös sajtóközleményében.


Múlóban a szalmonellajárvány

2008. november 21. - péntek 14:38

Lecsengőben van a szalmonellajárvány, amely a napokban tömeges megbetegedést okozott a dél-dunántúli régió több általános iskolájában és óvodájában - közölte Szűcs Mária, a tisztiorvosi szolgálat regionális intézetének főorvosa.


Szalmonellajárvány - nem a túró a bűnös

2008. november 20. - csütörtök 10:44

Nem fertőzött szalmonellával a dél-dunántúli régió több általános iskolájában és óvodájában tömeges megbetegedést okozó szalmonellafertőzés esetleges forrásaként megvizsgált túró; a vizsgálat eredménye negatív - közölte Lövey László, a Somogy Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságának igazgatója.


Kínai termékek importtilalma

2008. szeptember 25. - csütörtök 10:31

Dél-Korea csütörtökön betiltotta a tejport tartalmazó kínai termékek behozatalát, mivel melamint mutattak ki kínai eredetű süteményekben.


Fokozódó kínai melamin botrány

2008. szeptember 23. - kedd 10:41

Tovább gyűrűzik a melamin botrány, miután más környező országokban is találtak melaminnal szennyezett élelmiszereket. Kínában, ahol már csaknem 13 ezer gyerek került kórházba és 54 ezerre teszik a fertőzöttek számát, hétfőn lemondott posztjáról a kínai élelmiszerbiztonsági hivatal vezetője, Csang-csiang (Li Changjiang) - közölték név nélkül nyilatkozó illetékesek.


Tejtermék-razzia Kínában

2008. szeptember 22. - hétfő 10:41

Kínában a tejpormérgezés után elrendelték a tejtermékek széles körű ellenőrzését és az érintett termékek kivonását a forgalomból.


Melaminveszély Dél-Koreában is

2008. szeptember 19. - péntek 16:51

Dél-Koreában is melaminra bukkantak: a veszélyes méreg, amelyet a napokban kínai tejporban fedeztek fel, ott tenyésztett halak takarmányában fordult elő. A melaminos tápot egy dél-koreai cég szállította. Feltételezik, hogy az alapanyag hozzá részben Kínából érkezett, a vizsgálat még folyik.


GMO párti az Európai Bizottság?

2008. szeptember 04. - csütörtök 16:11

Az Európai Bizottság tudományos kutatóintézetének frissen elkészült tanulmánya szerint nincs bizonyíték arra, hogy a módosított génszerkezetű (GMO) növényekből készült élelmiszerek ártalmasak lennének az emberi egészségre - értesült a European Voice című hetilap csütörtökön kiadott legfrissebb számában.


Fogyasztásra alkalmatlan sűrítmények Szobon

2008. szeptember 04. - csütörtök 11:51

Feldolgozásra és fogyasztásra alkalmatlan, erjedő, több száz tonna paradicsom- és gyümölcssűrítményt találtak a hatósági állatorvosok Szobon, a Szobi Szörp Zrt. telephelyén. Néhány napja pedig engedély nélkül működő, sertészsírt előállító telephelyet lepleztek le Monoron.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés