Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Légyvadászok lehetőségei

2009. június 05. - péntek 12:02

A sarkvidéken kívül a Föld minden pontján keserítik életünket, és mivel a tartós védekezés reménytelen, a legyek elleni küzdelem idényjellegű. Számba vesszük, legalább az idei nyári invázióra hogyan készüljünk, mit tehetünk a lakás és közvetlen környezetünk védelmében.


Itt a kullancsszezon - Védekezzünk!

2009. május 15. - péntek 11:33

A rovarcsípések egyik legveszélyesebbje a kullancs okozta marás, illetve az emiatt kialakuló betegségek. A vérszívókkal szemben oltással, különböző krémekkel, sőt, akár kerti kullancsirtással is védekezhetünk.


Evőeszköz - kórházi hulladékból

2009. május 12. - kedd 10:16

Számos közép-kínai klinika is érintett abban az újrahasznosítási botrányban, amely szerint a megsemmisítésre szánt veszélyes kórházi hulladékokból evőeszközök és más egyszer használatos eszközök készültek - közölte a kínai állami rádió.


Szúnyogháború - tippek a szúnyogok ellen

2009. május 08. - péntek 15:55

A nyári esték ádáz ízeltlábúi ellen számtalan módon védekezhetünk. Azért, hogy szabadban töltött óráink ne vakarózással teljenek, íme néhány praktikus megoldás a vérszívókkal szemben.


Rágcsálók a házban

2009. május 07. - csütörtök 12:33

Rajzfilmekben jól mutatnak, a konyhaszekrényünkben már kevésbé. Nem ismerik a magántulajdont, nem foglalkoznak a köztisztasági előírásokkal sem. A hívatlan betolakodókkal szemben nem is válogatjuk meg az eszközöket, az ultrahangos riasztóktól a több órás agóniát okozó mérgekig számtalan módon tartjuk távol életünktől az egereket és patkányokat.


Csapolt sör veszélyei

2009. március 23. - hétfő 16:22

Olvasónk szerint a hatóság nem ellenőrzi a HACCP (uniós élelmiszerminőség-biztosítási rendszer) alkalmazását a vendéglátóhelyeken. Megpróbáltuk utánajárni, valóban igaz-e az állítás.


Unió: jöhet a génkezelt repce

2009. március 11. - szerda 10:44

Engedélyezte az Európai Bizottság kedden egy génkezelt repceféleség importját.


Trichinellózis: fertőzött sertések

2009. március 06. - péntek 15:33

Öt ember betegedett meg trichinellózisban a Békés megyei Medgyesbodzás-Gábortelepen, magán célra nevelt sertések, magán vágása és feldolgozása, valamint az abból készült ételek elfogyasztása után - közölte a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal.


Vizes terep: azonosítatlan folyadék

2009. február 26. - csütörtök 17:32

A csapvíz minősége sokakat foglalkoztat, főleg, ha a szennyeződés már szemmel is látható. Olvasónk arra panaszkodott, hogy bár csapjából azonosíthatatlan folyadék csordogál, szolgáltatója pusztán annyit javasolt, folyassa ki a vizet. Másik levélírónk azt szeretné megtudni, milyen anyagokat tartalmaz csapvize.


Influenza-szezon

2009. január 29. - csütörtök 16:56

Túlhajtottuk magunkat, mégis azt érezzük, hogy ránk szakad a munka? Lelki nagytakarításra lenne szükség, vagy testünk áhít nyugalom után? Ha nem figyelünk szervezetünk jelzéseire, szinte megadjuk magunkat a vírusoknak. Nyakunkon az influenza és megfázás szezonja!

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés