Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Tizenöt új buszt vásárolt Pécs

2013. augusztus 28. - szerda 10:31

Megújul a pécsi tömegközlekedést biztosító Tüke Busz Zrt. járműparkja: a társaság által vásárolt 15 új busz csütörtöktől közlekedik a város utcáin - jelentette be a baranyai megyeszékhely alpolgármestere.


Utastájékoztató rendszer a GYSEV vonalain

2013. április 25. - csütörtök 12:01

Saját fejlesztésű, fedélzeti utastájékoztató rendszert helyeznek üzembe a GYSEV vonalain - tájékoztatta az MTI-t Rázó László, a vasúttársaság szóvivője.


Buszos fejlesztéseket indít Pécs

2013. április 18. - csütörtök 14:01

Buszcsereprogramot és más fejlesztéseket indít a Pécs tömegközlekedési szolgáltatását ellátó Tüke Busz Zrt. - jelentette be Csizi Péter (Fidesz) alpolgármester csütörtökön a pécsi közgyűlés ülésének szünetében, sajtótájékoztatón.


Fejlesztett a dél-pesti szennyvíztisztító

2012. november 29. - csütörtök 13:51

A Fővárosi Csatornázási Művek dél-pesti telepének új, úgynevezett élőgép technológiájú rendszerét csütörtökön adta át Tarlós István főpolgármester és Palkó György, a cég vezérigazgatója.


Feladja magánéletét az új generáció

2011. november 23. - szerda 16:21

A magánéletet gondolkodás nélkül "kirakatba tévő" Facebook-használók nemzedéke számára talán nem is hat furcsán, hogy hamarosan egy olyan korba érhetünk, amikor a rendőrség akár ok nélkül is jogosult lesz bármely mobil- vagy okostelefon-tulajdonos, tehát gyakorlatilag mindenki nyomon követésére.


Magyar kulturális kalauz okostelefonokra

2011. november 10. - csütörtök 12:51

Okostelefonokra letölthető kalauz segít tájékozódni és ismereteket szerezni a történelmi Magyarország kulturális értékeiről, helyszíneiről, például templomairól, műemlékeiről és múzeumairól. A Kulturális GPS elnevezésű mobilalkalmazást szerdán mutatták be Budapesten.


Arc alapján választ italt az automata

2010. november 15. - hétfő 14:01

Vásárlóra szabva ajánlja frissítőit az új japán dobozosüdítő-automata, amely nemhez és életkorhoz igazodva tesz javaslatot a megfelelő ital kiválasztására.


Egyre vékonyabbak a pelenkák

2010. augusztus 09. - hétfő 12:41

Jelentéktelennek tűnő fehér por könnyíti meg a kisbabák és szüleik életét: a pelenkába rejtett por nedvesség hatására húsz másodperc alatt zselészerű anyaggá alakul, magába zárva a nemkívánatos folyadékot.


Hetvenhét városba utazhatunk Ferihegyről

2010. július 28. - szerda 13:01

Hetvenhétre nőtt a budapesti repülőtérről közvetlenül elérhető városok száma július 26-ától, hétfőtől - tudatta a Budapest Airport (BA).


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés