Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Fürdők Éjszakája öt budapesti gyógyfürdőben

2012. február 23. - csütörtök 13:21

Öt budapesti gyógyfürdő, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács és a Király is zenés programokkal várja az érdeklődőket március 10-én a Fürdők Éjszakáján.


Alig panaszkodnak a fürdővendégek Vas megyében

2011. szeptember 28. - szerda 11:31

Háromezer panasz érkezik egy évben a hazai gyógyfürdőkre, ami a Magyar Fürdőszövetség elnöke szerint sok, ugyanakkor a 20 milliós vendégszámhoz képest kifejezetten jó statisztikai aránynak mondható. A vasi fürdőkről szerinte elmondható, hogy azokba az átlagnál több turista jár, viszont az átlagosnál kevesebbet panaszkodnak rájuk.


Tilos a fürdés a Luppa-tavakban

2011. július 28. - csütörtök 09:01

A Budakalász melletti Luppa-tavak teljes területe üzemi terület, ezért ott fürdeni és jetskizni is tilos - hívja fel a figyelmet a közelmúlt tragédiáira is emlékeztetve a Szentendrei Rendőrkapitányság.


Közös belépőt adott ki a Széchenyi fürdő és a Vidám Park

2011. július 27. - szerda 14:21

Az idei szezonzárásig kombinált belépőjegyet lehet váltani a budapesti Széchenyi fürdőbe és a Vidám Parkba - tájékoztatott a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK), a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. és a Budapesti Vidám Park Zrt. szerdán közös közleményben.


Megnyitja világhírű fürdőinek eddig lezárt részeit a főváros

2011. március 21. - hétfő 12:01

A főváros kedden három napra megnyitja négy világhírű fürdőjének a nagyközönség elől eddig elzárt részeit a víz világnapja alkalmából - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) szóvivője hétfőn.


Baleset - Három volt Aquaworld-dolgozó ellen emelnek vádat

2011. február 22. - kedd 14:11

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt az Aquaworld három volt dolgozója ellen az élményfürdőben 2009 júliusában történt baleset miatt, amelyben egy rosszul rögzített aknafedél miatt egy kilencéves kisfiú bezuhant a gépészeti térbe, és meghalt - számolt be kedden a Magyar Televízió déli híradója.


Visszaszervezik a fővárosi gyógyfürdőket

2011. február 07. - hétfő 11:01

A főváros gyógyfürdős cége a napokban akár jogi lépéseket is tehet Budapest egyre pusztuló fürdőinek visszavételére - írja a hétfői Magyar Nemzet.


Hallucinációk fürdősótól

2011. január 24. - hétfő 13:01

Egyre nagyobb veszélyt jelent a fürdősók kábítószerként való használata számos amerikai szövetségi államban - figyelmeztettek a hét végén az amerikai kábítószer-ellenes hatóság (DEA) illetékesei és detoxikáló központok munkatársai.


Fürdő épül Szekszárdon

2010. szeptember 21. - kedd 16:01

Kilencszázmillió forintos ráfordítással hamarosan elkezdődik a szekszárdi strand- és élményfürdő építése. A Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft. beruházásban készülő létesítményhez két meleg vizes kút már készen áll.


Eredményes volt a budapesti strandszezon

2010. szeptember 08. - szerda 10:11

A nehéz körülmények ellenére is sikeres volt az idei strandszezon: a bevétel kismértékben nőtt, a forgalom pedig a tavalyihoz hasonlóan alakult.

1 2


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés