Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Fürdők Éjszakája öt budapesti gyógyfürdőben

2012. február 23. - csütörtök 13:21

Öt budapesti gyógyfürdő, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács és a Király is zenés programokkal várja az érdeklődőket március 10-én a Fürdők Éjszakáján.


Alig panaszkodnak a fürdővendégek Vas megyében

2011. szeptember 28. - szerda 11:31

Háromezer panasz érkezik egy évben a hazai gyógyfürdőkre, ami a Magyar Fürdőszövetség elnöke szerint sok, ugyanakkor a 20 milliós vendégszámhoz képest kifejezetten jó statisztikai aránynak mondható. A vasi fürdőkről szerinte elmondható, hogy azokba az átlagnál több turista jár, viszont az átlagosnál kevesebbet panaszkodnak rájuk.


Tilos a fürdés a Luppa-tavakban

2011. július 28. - csütörtök 09:01

A Budakalász melletti Luppa-tavak teljes területe üzemi terület, ezért ott fürdeni és jetskizni is tilos - hívja fel a figyelmet a közelmúlt tragédiáira is emlékeztetve a Szentendrei Rendőrkapitányság.


Közös belépőt adott ki a Széchenyi fürdő és a Vidám Park

2011. július 27. - szerda 14:21

Az idei szezonzárásig kombinált belépőjegyet lehet váltani a budapesti Széchenyi fürdőbe és a Vidám Parkba - tájékoztatott a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK), a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. és a Budapesti Vidám Park Zrt. szerdán közös közleményben.


Megnyitja világhírű fürdőinek eddig lezárt részeit a főváros

2011. március 21. - hétfő 12:01

A főváros kedden három napra megnyitja négy világhírű fürdőjének a nagyközönség elől eddig elzárt részeit a víz világnapja alkalmából - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) szóvivője hétfőn.


Baleset - Három volt Aquaworld-dolgozó ellen emelnek vádat

2011. február 22. - kedd 14:11

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt az Aquaworld három volt dolgozója ellen az élményfürdőben 2009 júliusában történt baleset miatt, amelyben egy rosszul rögzített aknafedél miatt egy kilencéves kisfiú bezuhant a gépészeti térbe, és meghalt - számolt be kedden a Magyar Televízió déli híradója.


Visszaszervezik a fővárosi gyógyfürdőket

2011. február 07. - hétfő 11:01

A főváros gyógyfürdős cége a napokban akár jogi lépéseket is tehet Budapest egyre pusztuló fürdőinek visszavételére - írja a hétfői Magyar Nemzet.


Hallucinációk fürdősótól

2011. január 24. - hétfő 13:01

Egyre nagyobb veszélyt jelent a fürdősók kábítószerként való használata számos amerikai szövetségi államban - figyelmeztettek a hét végén az amerikai kábítószer-ellenes hatóság (DEA) illetékesei és detoxikáló központok munkatársai.


Fürdő épül Szekszárdon

2010. szeptember 21. - kedd 16:01

Kilencszázmillió forintos ráfordítással hamarosan elkezdődik a szekszárdi strand- és élményfürdő építése. A Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft. beruházásban készülő létesítményhez két meleg vizes kút már készen áll.


Eredményes volt a budapesti strandszezon

2010. szeptember 08. - szerda 10:11

A nehéz körülmények ellenére is sikeres volt az idei strandszezon: a bevétel kismértékben nőtt, a forgalom pedig a tavalyihoz hasonlóan alakult.

1 2


Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés