Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 68 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Elégedettséget mér az MEH

2011. szeptember 08. - csütörtök 09:01

Összesen húszezer fogyasztó személyes megkérdezésével végez elégedettségi felmérést a Magyar Energia Hivatal az áram- és gázcégekkel közösen szeptember-októberben - jelentette be a hivatal szerdán.


Energiamegtakarítás lakásszigeteléssel

2011. augusztus 17. - szerda 10:01

A családi házakban használják fel fűtésre és vízmelegítésre a lakossági energia túlnyomó részét, ezért a családi házak szigetelése az egyik legnagyobb lehetőség az energiamegtakarításra - vélik a Knauf Insulation energetikai cég szakértői.


Milliárdos kárt okozó energiatolvajok

2011. július 26. - kedd 09:01

Az E.ON-nak az elmúlt évben tizenegymilliárd forint kárt okozott az áram és földgáz szabálytalan vételezése, azaz lopása - mondta el a Magyar Nemzet keddi számában Egyházi Nikoletta, az E.ON szóvivője.


Kánikula - Van elég villamosenergia-tartalék

2011. július 11. - hétfő 13:41

A kánikulában a hűtőberendezések használata miatt nő a villamosenergia-fogyasztás, a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt. előzetes adatai szerint szombaton és vasárnap 5.600 megawatt felett volt a napi csúcsteljesítmény, amely, ha folytatódik a meleg átlépheti a 6.000 megawattot is.


Okosmérési tesztek startja

2011. június 08. - szerda 11:01

Hamarosan indulnak a hazai áramszolgáltatók úgynevezett okosmérési kísérleti projektjei; a tesztek eredményei alapján dől el, hogy Magyarország milyen szabályozási és üzleti modellel tegyen eleget annak az uniós elvárásnak, mely szerint 2020-ra a háztartások mintegy nyolcvan százalékában a szolgáltató és a felhasználó közötti kommunikációt lehetővé tévő fogyasztásmérés lehetőségét (azaz okosmérést) kell biztosítani - írta a Világgazdaság.


Energiaitaltól pörögnek az órán a diákok

2011. május 09. - hétfő 11:51

Hiába száműzték az általános iskolai büfékből az energiaitalokat, a diákok megveszik a boltban. A prevencióban a szakemberek mellett a szülőknek is részt kellene venniük.


Még mindig érthetetlenek az energiaszámlák

2011. április 28. - csütörtök 15:31

Civil fogyasztóvédők az állampolgári jogok országgyűlési biztosához és Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszterhez fordulnak az energiaszámlák egyszerűsítéséért, a "fogyasztóbarátabb" rendszer kiépítésért.


Kétszeresére nőtt a megújuló energia aránya

2011. április 11. - hétfő 14:01

Magyarországon tíz év alatt több mint kétszeresére nőtt a megújuló energia részesedése az áramellátásban, de még nem éri el az uniós átlagot - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának hétfőn ismertetett adataiból.


Szombaton elsötétül a Föld

2011. március 23. - szerda 15:41

A Föld órája kampány célja az energiatakarékos életmód, a tudatos energiahasználat gondolatának terjesztése - mondta Dakó Andrea, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója a közelgő szombat esti esemény kapcsán.


Új energiacímke a háztartási gépeken

2011. március 07. - hétfő 10:01

Újfajta energiacímke kerül a háztartási gépekre, az Európai Unióban (EU) kötelező szabályozás révén a vásárlók több és pontosabb információt kapnak a berendezésekről - hangzott el az európai háztartásigép-gyártók szervezetének (CECED) szombaton tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

1 2 3 4 5 6 7


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. február 18.

Hitelre van szüksége? Adunk mindenféle kölcsönt, például adóssághitel, üzleti kölcsön, o...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés