Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 68 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Elégedettséget mér az MEH

2011. szeptember 08. - csütörtök 09:01

Összesen húszezer fogyasztó személyes megkérdezésével végez elégedettségi felmérést a Magyar Energia Hivatal az áram- és gázcégekkel közösen szeptember-októberben - jelentette be a hivatal szerdán.


Energiamegtakarítás lakásszigeteléssel

2011. augusztus 17. - szerda 10:01

A családi házakban használják fel fűtésre és vízmelegítésre a lakossági energia túlnyomó részét, ezért a családi házak szigetelése az egyik legnagyobb lehetőség az energiamegtakarításra - vélik a Knauf Insulation energetikai cég szakértői.


Milliárdos kárt okozó energiatolvajok

2011. július 26. - kedd 09:01

Az E.ON-nak az elmúlt évben tizenegymilliárd forint kárt okozott az áram és földgáz szabálytalan vételezése, azaz lopása - mondta el a Magyar Nemzet keddi számában Egyházi Nikoletta, az E.ON szóvivője.


Kánikula - Van elég villamosenergia-tartalék

2011. július 11. - hétfő 13:41

A kánikulában a hűtőberendezések használata miatt nő a villamosenergia-fogyasztás, a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt. előzetes adatai szerint szombaton és vasárnap 5.600 megawatt felett volt a napi csúcsteljesítmény, amely, ha folytatódik a meleg átlépheti a 6.000 megawattot is.


Okosmérési tesztek startja

2011. június 08. - szerda 11:01

Hamarosan indulnak a hazai áramszolgáltatók úgynevezett okosmérési kísérleti projektjei; a tesztek eredményei alapján dől el, hogy Magyarország milyen szabályozási és üzleti modellel tegyen eleget annak az uniós elvárásnak, mely szerint 2020-ra a háztartások mintegy nyolcvan százalékában a szolgáltató és a felhasználó közötti kommunikációt lehetővé tévő fogyasztásmérés lehetőségét (azaz okosmérést) kell biztosítani - írta a Világgazdaság.


Energiaitaltól pörögnek az órán a diákok

2011. május 09. - hétfő 11:51

Hiába száműzték az általános iskolai büfékből az energiaitalokat, a diákok megveszik a boltban. A prevencióban a szakemberek mellett a szülőknek is részt kellene venniük.


Még mindig érthetetlenek az energiaszámlák

2011. április 28. - csütörtök 15:31

Civil fogyasztóvédők az állampolgári jogok országgyűlési biztosához és Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszterhez fordulnak az energiaszámlák egyszerűsítéséért, a "fogyasztóbarátabb" rendszer kiépítésért.


Kétszeresére nőtt a megújuló energia aránya

2011. április 11. - hétfő 14:01

Magyarországon tíz év alatt több mint kétszeresére nőtt a megújuló energia részesedése az áramellátásban, de még nem éri el az uniós átlagot - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának hétfőn ismertetett adataiból.


Szombaton elsötétül a Föld

2011. március 23. - szerda 15:41

A Föld órája kampány célja az energiatakarékos életmód, a tudatos energiahasználat gondolatának terjesztése - mondta Dakó Andrea, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója a közelgő szombat esti esemény kapcsán.


Új energiacímke a háztartási gépeken

2011. március 07. - hétfő 10:01

Újfajta energiacímke kerül a háztartási gépekre, az Európai Unióban (EU) kötelező szabályozás révén a vásárlók több és pontosabb információt kapnak a berendezésekről - hangzott el az európai háztartásigép-gyártók szervezetének (CECED) szombaton tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

1 2 3 4 5 6 7


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés