Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Csikktenger az olasz riviérán

2010. július 14. - szerda 17:21

Az olasz tengerpartok tele vannak napozókkal, fürdőzőkkel - és cigarettacsikkel. Csak Rómában évi egymilliárd-hétszázmillió csikket dobnak el az utcán, egész Olaszországban pedig évi hetvenkétmilliárd darabot.


Vonattal csempésztek cigarettát Szerbiából

2010. július 14. - szerda 11:21

A Vám- és Pénzügyőrség járőrei a Keleti pályaudvaron egy ukrán nőt ellenőriztek, aki egy távolabbi mellékvágányon a Tisza Expresszről lekapcsolt ukrán vasúti kocsiból csomagokat pakolt. A hölgy poggyászaiból ötvenhét karton szerb zárjegyes cigaretta került elő.


Cigarettával szigetelt hűtőtáskát is találtak a vámosok

2010. július 09. - péntek 13:41

Ismét ukrán zárjegyes cigarettát találtak a pénzügyőrök az M70-es autóúton egy járműben, ezúttal egy ukrán állampolgár által vezetett, ukrán rendszámú kisteherautóban - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.


Tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban

2010. július 08. - csütörtök 15:11

Négy hét múlva lép életbe a dohányzási tilalom a fővárosi aluljárókban. A szabályozás újabb feladatokat ad a közterület-fenntartóknak és a közterület-felügyelőknek; utóbbiak szabálysértési eljárást is indíthatnak a tiltott helyen cigarettázókkal szemben.


Húszezer forintért vigyázott tízezer doboz cigire

2010. július 02. - péntek 13:31

Tizenötmillió forint értékű dohányárut foglalt le a vám- és pénzügyőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol háromnapos akciót tartottak a cigarettával illegálisan kereskedők ellen - közölte Jánvári Regina, a regionális nyomozó hivatal sajtóreferense.


Hétszázötven karton cigarettát akasztottak a vámosok

2010. június 23. - szerda 11:41

Hétszázötven karton ukrán zárjegyes cigarettát próbált átcsempészni az országon egy ukrán állampolgár egy Romániából érkező olasz honosságú kisbusszal. A fináncok az M70-es autóúton kapcsolták le a szállítmányt.


Magyar cigicsempész bukott le Olaszországban

2010. június 15. - kedd 07:41

Magyar állampolgárságú cigarettacsempész bukott le Bari közelében: az olasz pénzügyőrök több mint kétmázsányi füstölnivalót koboztak el az őrizetbe vett 28 éves fiatalembertől, csempészésre használt autójával, egy Audi A8-assal együtt.


Rengeteg cigi volt az alvázban - fotók!

2010. június 11. - péntek 11:31

A cseh rendszámú autó mennyezeti kárpitja alatt, az első ajtókban, a hátsó kárpitok mögött és a gépjármű házilag átalakított padlólemezében lapult a szajré.


Csempészek az M7-esen

2010. június 07. - hétfő 11:55

A magyar sztrádák Szlovénián és Ausztrián keresztül közvetlen autópálya-összeköttetést kínálnak Olaszországgal, Franciaországgal vagy Spanyolországgal. Miután a schengeni csatlakozással a határellenőrzés is megszűnt, sokan azt hiszik, bármit szabadon, minden megkötés nélkül szállíthatnak.


A megállókban is betiltják a dohányzást

2010. június 02. - szerda 20:51

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) javaslatára a Fővárosi Közgyűlés szakbizottsága szerdai ülésén arról határozott, hogy nemcsak a főváros tulajdonában álló hatvankilenc aluljáróban, hanem a BKV-megállókban is betiltják a dohányzást.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés