Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Csikktenger az olasz riviérán

2010. július 14. - szerda 17:21

Az olasz tengerpartok tele vannak napozókkal, fürdőzőkkel - és cigarettacsikkel. Csak Rómában évi egymilliárd-hétszázmillió csikket dobnak el az utcán, egész Olaszországban pedig évi hetvenkétmilliárd darabot.


Vonattal csempésztek cigarettát Szerbiából

2010. július 14. - szerda 11:21

A Vám- és Pénzügyőrség járőrei a Keleti pályaudvaron egy ukrán nőt ellenőriztek, aki egy távolabbi mellékvágányon a Tisza Expresszről lekapcsolt ukrán vasúti kocsiból csomagokat pakolt. A hölgy poggyászaiból ötvenhét karton szerb zárjegyes cigaretta került elő.


Cigarettával szigetelt hűtőtáskát is találtak a vámosok

2010. július 09. - péntek 13:41

Ismét ukrán zárjegyes cigarettát találtak a pénzügyőrök az M70-es autóúton egy járműben, ezúttal egy ukrán állampolgár által vezetett, ukrán rendszámú kisteherautóban - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.


Tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban

2010. július 08. - csütörtök 15:11

Négy hét múlva lép életbe a dohányzási tilalom a fővárosi aluljárókban. A szabályozás újabb feladatokat ad a közterület-fenntartóknak és a közterület-felügyelőknek; utóbbiak szabálysértési eljárást is indíthatnak a tiltott helyen cigarettázókkal szemben.


Húszezer forintért vigyázott tízezer doboz cigire

2010. július 02. - péntek 13:31

Tizenötmillió forint értékű dohányárut foglalt le a vám- és pénzügyőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol háromnapos akciót tartottak a cigarettával illegálisan kereskedők ellen - közölte Jánvári Regina, a regionális nyomozó hivatal sajtóreferense.


Hétszázötven karton cigarettát akasztottak a vámosok

2010. június 23. - szerda 11:41

Hétszázötven karton ukrán zárjegyes cigarettát próbált átcsempészni az országon egy ukrán állampolgár egy Romániából érkező olasz honosságú kisbusszal. A fináncok az M70-es autóúton kapcsolták le a szállítmányt.


Magyar cigicsempész bukott le Olaszországban

2010. június 15. - kedd 07:41

Magyar állampolgárságú cigarettacsempész bukott le Bari közelében: az olasz pénzügyőrök több mint kétmázsányi füstölnivalót koboztak el az őrizetbe vett 28 éves fiatalembertől, csempészésre használt autójával, egy Audi A8-assal együtt.


Rengeteg cigi volt az alvázban - fotók!

2010. június 11. - péntek 11:31

A cseh rendszámú autó mennyezeti kárpitja alatt, az első ajtókban, a hátsó kárpitok mögött és a gépjármű házilag átalakított padlólemezében lapult a szajré.


Csempészek az M7-esen

2010. június 07. - hétfő 11:55

A magyar sztrádák Szlovénián és Ausztrián keresztül közvetlen autópálya-összeköttetést kínálnak Olaszországgal, Franciaországgal vagy Spanyolországgal. Miután a schengeni csatlakozással a határellenőrzés is megszűnt, sokan azt hiszik, bármit szabadon, minden megkötés nélkül szállíthatnak.


A megállókban is betiltják a dohányzást

2010. június 02. - szerda 20:51

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) javaslatára a Fővárosi Közgyűlés szakbizottsága szerdai ülésén arról határozott, hogy nemcsak a főváros tulajdonában álló hatvankilenc aluljáróban, hanem a BKV-megállókban is betiltják a dohányzást.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés