Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 86 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Jönnek az elrettentő cigarettásdobozok

2012. augusztus 27. - hétfő 14:31

Folytatódnak a nemdohányzók védelmében hozott intézkedések, hamarosan egy külön végrehajtási rendeletben pontosan meghatározzák a dohányzásra kijelölt helyet jelölő, illetve a dohányzást tiltó táblák pontos méretét és feliratát is - mondta az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) Dohányzás Fókuszpontjának vezetője az MTI-nek.


Cigarettacsempészeket fogtak el Borsodban

2012. június 15. - péntek 09:38

Egy hónap alatt 46 millió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök és a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának szóvivője az MTI-vel pénteken.


Tízmilliós cigarettafogás Hajdú-Biharban

2012. május 09. - szerda 12:21

Tízmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak két járműben, egy szerb és egy ukrán férfi autójában a pénzügyőrök közúti ellenőrzés során az M3-as autópálya Hajdú-Bihar megyei szakaszán, Polgár közelében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.


Cigaretta a lengyel csempész ukrán autójában

2012. május 03. - csütörtök 11:41

Négy és fél millió forint értékben adózatlan cigarettát találtak egy ukrán állampolgár által vezetett, lengyel forgalmi rendszámú személygépkocsiban az M70-es autóúton Zala megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága csütörtökön az MTI-vel.


Csempészcigaretta a ház falában

2012. április 23. - hétfő 09:01

Több mint tízmillió forint értékű csempészett cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy lakóház irodahelyiségének falában a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon - közölte a szervezet észak-alföldi regionális főigazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.


Dupla alváz közé rejtették a cigarettát

2012. április 03. - kedd 10:11

Több mint másfél millió forint értékű cigarettát próbált csempészni dupla alvázúra átalakított autójával egy ukrán állampolgár, akit az M70-es autóúton fogtak el a zalai pénzügyőrök - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága kedden az MTI-t.


Selyemvirágok rejtették a zárjegy nélküli cigarettát

2012. március 30. - péntek 12:41

Selyemvirágok közé rejtve mintegy 37 ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a Pest megyei Táborfalva egyik családi háznál; az ott lakó apa és két fia ellen büntetőeljárás indult költségvetési csalás gyanúja miatt - közölte a szervezet dél-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.


NAV - Százmilliós cigarettafogás Szabolcsban

2012. március 29. - csütörtök 14:41

Több mint 140 millió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a helyi határrendészek - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.


Tizennégymillió forintnyi cigaretta Röszkénél

2012. március 12. - hétfő 09:21

Három járműben elrejtve összesen több mint 14.500 doboz csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök Röszkénél, a lefoglalt dohányáru értéke mintegy 14 millió forint - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.


Tízezer doboz cigarettát foglalt le a NAV

2012. március 09. - péntek 12:31

Akár kilencmillió forint bírságra is számíthat az az ukrán férfi, akinek gépkocsijában csaknem tízezer doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök csütörtök este - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-alföldi sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés