Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 48 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Közúti baleseteket rendezek a csalók

2010. szeptember 01. - szerda 10:11

Mintegy négyszázmillió forint kárt okoztak két magyarországi biztosítótársaságnak azok a csalók, akik közúti baleseteket színleltek éveken át, majd hamis okiratok alapján fizettettek kártérítést - írja a Magyar Nemzet a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztályára hivatkozva.


Biztosítókat és bankokat büntetett a PSZÁF

2010. augusztus 27. - péntek 12:01

Száz- és kétszázezer forintos büntetéseket szabott ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), mert biztosítók és bankok nem megfelelően kezelték az ügyfelek panaszait.


Nem megfelelő a biztosítók panaszkezelése

2010. augusztus 12. - csütörtök 17:31

A mindenkori jogszabályok szerint meghatározott panaszkezelési határidők maradéktalan betartására szólította fel az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-t a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete - a bírság nélküli határozat a felügyelet honlapján jelent meg.


Biztosítók orrára koppint a PSZÁF, nem bírságol

2010. augusztus 10. - kedd 12:41

Öt biztosítót szólított fel, illetve kötelezett meghatározott cselekvésre a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), de bírságot egyik esetben sem szabott ki.


Biztosítókat bírságolt a PSZÁF

2010. augusztus 06. - péntek 13:21

A Magyar Posta Biztosítót az ügyfél panaszok nem megfelelő intézése, míg az Uniqa Biztosítót ezen túlmenően a kötvény-nyilvántartás hibája miatt is megbírságolta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).


Árvíz: szépen fizetnek a biztosítók, van miből

2010. augusztus 03. - kedd 16:31

A rendkívüli időjárás következtében az elmúlt hetekben Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből 7.661 kárbejelentés érkezett az AEGON Magyarországhoz, a biztosító mintegy 1,5 milliárd forintot, a bejelentett károk kilencvenöt százalékát már kifizette. A Generali-Providencia Biztosító Zrt.-hez bejelentett jég- és viharkárok száma július végéig meghaladta az 1.900-at, a becsült kárérték 2,3 milliárd forint.


Árvíz: milliárdos kártérítést fizet az Allianz

2010. június 18. - péntek 15:51

Az elmúlt másfél hónapban a szélsőséges időjárás következtében rekord mennyiségű, összesen negyvenötezret meghaladó kárbejelentést fogadott az Allianz Hungária Zrt., ennek kapcsán a várható kárkifizetések összege meghaladja a 4,2 milliárd forintot - közölte a társaság.


Vihar: SMS-ben riogat a biztosító

2010. június 16. - szerda 15:31

Riadalmat keltett egyes biztosítótársaságok félreérthető időjárási előrejelzése szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol a hétfői vihar mintegy négyezer ingatlanban okozott károkat - közölte a térség katasztrófavédelmi igazgatóságának vezetője.

1 2 3 4 5


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés