Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 48 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


A háztulajdonos felel a hó- és jégkárokért

2010. december 06. - hétfő 16:31

A háztulajdonos felelős azért, ha az épülete előtt húzódó járdán valaki azért szenved balesetet, mert elmulasztotta a síkosság-mentesítést, de a ház előtt parkoló autóra lezúduló hó és jég okozta károkért is neki kell helytállnia - hívja fel a figyelmet közleményében a K&H Biztosító.


Befejeződött az iszapömlésben sérült ingatlanok értékbecslése

2010. november 02. - kedd 16:21

Befejezte az iszapömlésben megsérült összesen 362 ingatlannak az értékbecslését a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara által felkért szakértői csoport Devecserben, Kolontáron és Somlóvásárhelyen - mondta Muharay Árpád tábornok helyreállítási és újjáépítési felügyelő.


Autójavító hálózatot épít ki az egyik biztosító

2010. október 27. - szerda 15:31

Jövő év első felében egy több száz szervizből álló javító hálózatot épít ki a Groupama-Garancia Biztosító a casco biztosítással rendelkező ügyfeleinek, és azoknak, akiknek a biztosító ügyfelei okoztak kárt - jelentette be Csermely Tibor a társaság nem életbiztosítási ügyvezető igazgatója.


AIM Általános Biztosító - eltiltva a kgfb-szerződésektől

2010. október 18. - hétfő 10:41

Megtiltotta az AIM Általános Biztosító Zrt. számára a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) termék terjesztését a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).


Iszapömlés - Biztosítói kárfelmérések

2010. október 08. - péntek 17:31

A Groupama Garancia biztosító pénteken befejezte Kolontáron a kárfelmérést, az általa biztosított ingatlanokban több mint félmilliárd forint kárt állapított meg - közölte a biztosító.


Egymilliárd forintra saccolják az iszapkárt a biztosítók

2010. október 07. - csütörtök 16:21

Az Aegon és a Groupama Garancia biztosító megkezdte a kárfelmérést a vörösiszappal elárasztott területeken, az Aegon kárszakértői előzetesen 1 milliárd forintra becsülik az ügyfeleik kárát - közölték a biztosítók.


Nem győzik a természeti katasztrófákat a biztosítók

2010. október 05. - kedd 15:41

A hétfői vörösiszap katasztrófa biztosítói kezelése, vezető témává lépett elő kedden a Magyar Biztosítók Szövetsége(MABISZ) által szervezett budapesti konferencián.


Hét biztosítót bírságolt a PSZÁF

2010. szeptember 30. - csütörtök 12:41

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) hét biztosítóra, kilenc határozatban összesen 1,1 millió forint bírságot szabott ki a fogyasztóvédelmi szabályok megsértése miatt - a határozatok csütörtökön kerültek fel a felügyelet honlapjára.


Csökkennek a casco díjak

2010. szeptember 08. - szerda 13:11

A casco biztosítások átlagos éves díja az elmúlt hat évben negyvenötezer forinttal hetvenötezerre csökkent. A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) novemberi váltásakor az internetes alkuszok úgynevezett egyszerűsített cascot ajánlanak majd az ügyfeleknek, így arra is van remény, hogy a díjcsökkenés növekvő szerződés-számmal jár - közölte a biztositas.hu.


Újabb PSZÁF határozatok biztosítók ellen

2010. szeptember 02. - csütörtök 12:01

Egy biztosítóra százezer forint bírságot rótt ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a fogyasztóvédelmi szabályok megsértése miatt, egyet pedig azok betartására kötelezett, míg a harmadiknak a nyilvántartását kell aktualizálnia - a határozatok a felügyelet honlapján jelentek meg.

1 2 3 4 5


Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés