Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Veszélyes etetőszéket hív vissza az Ikea

2009. december 22. - kedd 12:02

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki LEOPARD etetőszéket vásárolt, hogy ne használja azt, hanem hozza vissza az ülést és a vázat a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.


Így telepítsünk cserépkályhát!

2009. november 12. - csütörtök 11:56

Amellett, hogy szép, hangulatos bútordarab szobánk sarkában, de az egyik legolcsóbb fűtési lehetőséget nyújtja. Míg azonban az első gondolattól a kellemes cserépkályha-melegig jutunk, körültekintő tervezésre és komoly költségekre kell számítanunk. A következő infók alapján mindenki könnyedén kiszámolhatja, mibe kerül és mivel jár áttérni, pontosabban visszatérni a régi, jól bevált cserépkályha-fűtésre.


Gyerekgyilkos kiságyak

2009. november 09. - hétfő 12:29

Új, egységes biztonsági előírásokat készül bevezetni az EU az újszülöttek és kisgyermekek részére készített ágyakról, matracokról, paplanokról és hálózsákokról. A tagállamok október 21-én hagyták jóvá az új szabványokat az Általános Termékbiztonsági Bizottságban, Brüsszelben.


Biztonsági szabvány készül a gyermekágyakra

2009. október 22. - csütörtök 10:18

Támogatták az Európai Unió tagországainak szakértői szerdán az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, hogy a gyermekeknek szánt hálószobai termékekre (paplanokra, babahálózsákokra és matracokra) határozzanak meg új biztonsági szabványokat.


Mérgező lábbelik

2009. június 26. - péntek 11:58

Az EU néhány tagállamában - köztük hazánkban is - jelentkező lakossági panasz, majd az azt követő vizsgálatok kapcsán bebizonyosodott, hogy egyes bútorok és lábbelik károsították vagy károsíthatják a fogyasztók egészségét. A klinikai vizsgálatok szerint az egészségügyi panaszokat a dimetil-fumarát nevű gombaölő hatású biocid vegyület okozta. A vonatkozó rendelet értelmében az ilyen termékek forgalmazása esetén az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) rendelkezik hatáskörrel.


Szűkös árukészlettel akciózik az Ikea

2009. június 22. - hétfő 15:42

Az meghirdetett termék már az akció első napján elfogyott mindkét áruházban. A honlap egyéb helyein, de az áruházban sem hívják fel a figyelmet a készlet kiürülésére. Az akciós prospektus továbbra is letölthető.


Szavatossági idő - Ki fizeti a javítást?

2009. június 10. - szerda 17:12

A kereskedők néha azzal a kifogással akarnak kibújni a garanciális kötelezettségek alól, hogy "letelt az egy év jótállás", holott a szavatossági idő még tart.


Bútorok a szabadban

2009. május 11. - hétfő 14:55

Tavasztól, aki teheti, a kertbe, erkélyekre költözik. Mivel olvasni, kávézni és ebédelni is jobban esik a szabadban, nem elég a fűre terített pokróc, vagy a kihurcolt konyhai sámli. A jobb időkre otthonosan szeretnénk berendezkedni. A kerti bútorok között néztünk szét.


Kerülje el a balesetet! - a bababiztos lakás

2008. november 04. - kedd 15:15

Ha gyermekünk már önállóan mozog, kissé át kell alakítanunk a lakást, hogy a veszélyes tárgyak elzárásával a terep valóban „bababiztos” legyen. A legnagyobb balesetek oka ugyanis nemritkán jelentéktelen apróság.


Mindenható szakik

2008. október 25. - szombat 10:05

Az iparos gyakran jön, lát, szerel - és persze tör és zúz. Hogyan védhetjük ki, hogy a mesteremberek munkájuk során pluszmunka kifizetésére kényszerítsenek, netán komoly károkat okozzanak?

1 2


Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés