Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Veszélyes etetőszéket hív vissza az Ikea

2009. december 22. - kedd 12:02

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki LEOPARD etetőszéket vásárolt, hogy ne használja azt, hanem hozza vissza az ülést és a vázat a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.


Így telepítsünk cserépkályhát!

2009. november 12. - csütörtök 11:56

Amellett, hogy szép, hangulatos bútordarab szobánk sarkában, de az egyik legolcsóbb fűtési lehetőséget nyújtja. Míg azonban az első gondolattól a kellemes cserépkályha-melegig jutunk, körültekintő tervezésre és komoly költségekre kell számítanunk. A következő infók alapján mindenki könnyedén kiszámolhatja, mibe kerül és mivel jár áttérni, pontosabban visszatérni a régi, jól bevált cserépkályha-fűtésre.


Gyerekgyilkos kiságyak

2009. november 09. - hétfő 12:29

Új, egységes biztonsági előírásokat készül bevezetni az EU az újszülöttek és kisgyermekek részére készített ágyakról, matracokról, paplanokról és hálózsákokról. A tagállamok október 21-én hagyták jóvá az új szabványokat az Általános Termékbiztonsági Bizottságban, Brüsszelben.


Biztonsági szabvány készül a gyermekágyakra

2009. október 22. - csütörtök 10:18

Támogatták az Európai Unió tagországainak szakértői szerdán az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, hogy a gyermekeknek szánt hálószobai termékekre (paplanokra, babahálózsákokra és matracokra) határozzanak meg új biztonsági szabványokat.


Mérgező lábbelik

2009. június 26. - péntek 11:58

Az EU néhány tagállamában - köztük hazánkban is - jelentkező lakossági panasz, majd az azt követő vizsgálatok kapcsán bebizonyosodott, hogy egyes bútorok és lábbelik károsították vagy károsíthatják a fogyasztók egészségét. A klinikai vizsgálatok szerint az egészségügyi panaszokat a dimetil-fumarát nevű gombaölő hatású biocid vegyület okozta. A vonatkozó rendelet értelmében az ilyen termékek forgalmazása esetén az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) rendelkezik hatáskörrel.


Szűkös árukészlettel akciózik az Ikea

2009. június 22. - hétfő 15:42

Az meghirdetett termék már az akció első napján elfogyott mindkét áruházban. A honlap egyéb helyein, de az áruházban sem hívják fel a figyelmet a készlet kiürülésére. Az akciós prospektus továbbra is letölthető.


Szavatossági idő - Ki fizeti a javítást?

2009. június 10. - szerda 17:12

A kereskedők néha azzal a kifogással akarnak kibújni a garanciális kötelezettségek alól, hogy "letelt az egy év jótállás", holott a szavatossági idő még tart.


Bútorok a szabadban

2009. május 11. - hétfő 14:55

Tavasztól, aki teheti, a kertbe, erkélyekre költözik. Mivel olvasni, kávézni és ebédelni is jobban esik a szabadban, nem elég a fűre terített pokróc, vagy a kihurcolt konyhai sámli. A jobb időkre otthonosan szeretnénk berendezkedni. A kerti bútorok között néztünk szét.


Kerülje el a balesetet! - a bababiztos lakás

2008. november 04. - kedd 15:15

Ha gyermekünk már önállóan mozog, kissé át kell alakítanunk a lakást, hogy a veszélyes tárgyak elzárásával a terep valóban „bababiztos” legyen. A legnagyobb balesetek oka ugyanis nemritkán jelentéktelen apróság.


Mindenható szakik

2008. október 25. - szombat 10:05

Az iparos gyakran jön, lát, szerel - és persze tör és zúz. Hogyan védhetjük ki, hogy a mesteremberek munkájuk során pluszmunka kifizetésére kényszerítsenek, netán komoly károkat okozzanak?

1 2


Kommentek

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mária Ádám, 2019. szeptember 11.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Menekülés a UPC-től

Valeria Marco, 2019. szeptember 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés