Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 108 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Egy napig legális az otthoni tűzijáték

2010. december 20. - hétfő 15:01

A szilveszteri tűzijátékozás szabályainak betartására hívják fel az illetékes hatóságok a figyelmet, azt hangoztatva, ezek az eszközök halálos sérüléseket is okozhatnak, az engedély nélküli árusítás, vásárlás, a tiltott eszközök birtoklása pedig szabálysértési eljárást vonhat maga után.


Petárdacsempészeket fogtak a vámosok

2010. december 13. - hétfő 11:01

Néhány óra alatt két petárda-szállítmányt találtak a vámosok Röszkénél, a tiltott pirotechnikai eszközöket mindkét esetben autóbuszokon próbálták Magyarországra csempészni - tájékoztatott a vám- és pénzügyőrség.


Kanapéba rejtett csempészcigaretta

2010. december 07. - kedd 12:11

Egy speciálisan átalakított ülőgarnitúrába rejtette az adózatlan, ukrán zárjegyes cigarettát egy lengyel rendszámú gépjármű vezetője, akit hétfő este ellenőriztek a pénzügyőrök a 8-as számú főúton Vasvár közelében - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.


Hamis ruhaneműk tömkelege Győr térségében

2010. december 03. - péntek 13:15

Negyvenhárom millió forint értékű hamis márkajelzésű ruhaneműt találtak a pénzügyőrök egy szlovák rendszámú gépjárműben, Győr térségében - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága.


Fokozott rendőrségi ellenőrzés Szabolcsban

2010. november 25. - csütörtök 11:41

Fokozott rendőrségi ellenőrzés kezdődött csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a január elsejéig tartó akcióban romániai rendőrök is részt vesznek - közölte a nyírségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Nemzetközi cigarettacsempész-hálózatot számolt fel a VP

2010. november 18. - csütörtök 10:51

Egy évig tartó felderítési munka után a hajnali órákban a Vám- és Pénzügyőrség és a Rendőrség munkatársai sikeresen felszámoltak egy kifejezetten cigaretta-csempészetre és értékesítésre specializálódott bűnszervezetet.


Csempészcigaretta - tripláztak a fináncok a hétvégén

2010. november 08. - hétfő 14:41

Több mint huszonnyolcmillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a kölcsei határrendészeti kirendeltség munkatársai a hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a nyírségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Kiszagolták a fináncok a hamis parfümszállítmányt

2010. október 20. - szerda 09:31

Több mint háromszázhúszmillió forintot érő hamis parfümszállítmány akadt fenn Röszkén, az ötvenháromezer doboznyi illatszerre egy török teherautóban bukkantak rá a vámosok - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyőrség Dél-Alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.


Cigarettát csempésztek a babakocsiban

2010. október 18. - hétfő 14:01

Babakocsiban és autó lökhárítójában szállított csempészcigarettával bukott le egy nő és két férfi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője.


Rekord cigaretta felderítés Szabolcsban

2010. október 14. - csütörtök 10:11

Rekord mennyiségű - negyvenhatmillió forintot meghaladó - cigaretta-felderítés történt a napokban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés